TFT LCD Tampilan

Modul LCD LCD TFT standar kasedhiya ing macem-macem ukuran saka 2,4 "LCD TFT,2.8 "LCD TFT, 3,5 "LCD TFT, 4.3" LCD TFT,5 "Tampilan LCD, 7 "LCD TFT nganti 10,1" LCD TFT. Tampilan LCD TFT kalebu pilihan panel TFT, IC Pemandu, FPC lan latar mburi, lan suhu operasi -20 ° C nganti + 70 ° C utawa -30 ° C nganti + 80 ° C.
Tampilan LCD TFT kasedhiya ing macem-macem resolusi tampilan grafis kalebu QVGA (320 x 240), WQVGA (480x272), VGA (640x480), WVGA (800x480), 1024x600, lan WXGA (1280x800).

 

Modul LCD TFT LCD duwe luwih antarmuka sing kasedhiya kalebu MCU, RGB, TTL lan LVDS.


View as  
 
  • 1.54 inci 240x240 TFT LCD yaiku layar LCD TFT 1.54 inci, resolusi 240x240, driver IC ST7789V, 24 pin FPC, antarmuka MCU 8-bit, arah ndeleng gratis, lampu LED LED putih. Ing ngisor iki kira-kira 1.54 inci 240x240 TFT LCD sing ana hubungane, aku ngarep-arep. kanggo mbantu luwih ngerti 1,54 inci 240x240 LCD TFT.

  • LCD LCD TFT 2.4 inci yaiku layar LCD TFT 2.4 inci, resolusi 240x320, driver IC ST7789V, 24 pin FPC, antarmuka MCU 8-bit, arah ndeleng gratis, lampu LED LED putih. kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti 2,4 inci 240X320 LCD TFT.

  • LCD LCD TFT 2.8 inci yaiku layar LCD TFT 2.8 inci, resolusi 240x320, driver IC ST7789V, 37 pin FPC, antarmuka MCU 16-bit, 12 arah arah Oâ ™ ™, lampu mburi LED putih. Ing ngisor iki kira-kira 2.8 inci 240x320 LCD TFT gegayutan, aku ngarep-arep mbantu sampeyan luwih ngerti 2,8 inci 240x320 TFT LC

  • LCD LCD TFT 2.8 inci yaiku layar LCD TFT 2.8 inci, résolusi 240x320, driver IC ST7789V, 40 pin FPC, antarmuka RGB 18 bit, 6 arah arah Oâ € ™, lampu mburi LED putih.Ing ngisor iki ana hubungane karo LCD LCD TFT 2.8 inci. , Muga-muga sampeyan bisa mbantu luwih Ngerteni LCD LCD TFT 2.8.

  • LCD LCD TFT 3,5 inci yaiku layar LCD TFT 3.5 inci, resolusi 320x240, driver IC HX8238-D, 54 pin FPC, 24 bit RGB karo Serial Interface, 6 Oâ € ™ arah tampilan Jam, lampu LED LED putih. Ing ngisor iki kira-kira 3,5 inci TFT LCD Tampilan sing gegandhengan, Muga-muga mbantu luwih ngerti 3.5 inci TFT LCD Display.

  • 3,5x480 LCD LCD TFT 640x480 yaiku layar LCD 3.5 TFT, resolusi 640x480, driver IC NV3052, 54 pin FPC, 24GB RGB nganggo Interial Serial, arah ndeleng gratis, lampu latar LED putih. , Muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 3.5 inci TFT LCD Display 640x480.

Shenzhen Zhaopin minangka produsen lan kata kunci profesional ing China, Kita duwe kualitas tembung kunci uga disesuaikan. Sugeng rawuh kanggo mriksa kutipan karo kita, produk kita ana ing stok, welcome kanggo Grosir lan tuku akeh tembung kunci pabrik, Produk kita kabeh digawe ing China.