LCD LCD 2.8 inci 240x320 TFT
  • Air ProLCD LCD 2.8 inci 240x320 TFT
  • Air ProLCD LCD 2.8 inci 240x320 TFT

LCD LCD 2.8 inci 240x320 TFT

LCD LCD TFT 2.8 inci yaiku layar LCD TFT 2.8 inci, resolusi 240x320, driver IC ST7789V, 37 pin FPC, antarmuka MCU 16-bit, 12 arah arah Oâ ™ ™, lampu mburi LED putih. Ing ngisor iki kira-kira 2.8 inci 240x320 LCD TFT gegayutan, aku ngarep-arep mbantu sampeyan luwih ngerti 2,8 inci 240x320 TFT LC

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka LCD TFT 2.8 inci 240x320

Kita nyedhiyakake LCD T8T 240,8 inci 240x320 sing kalebu jinis trans-transparan a-Si TFT-LCD (modifikasi kristal cair transistor silikon plastik silikon), sing kasusun saka panel TFT-LCD, sirkuit driver lan unit lampu, panel ukuran yaiku 2,8 inci lan resolusi yaiku 240x320. panel bisa nampilake nganti 262K warna. LCM bisa gampang diakses dening pengontrol mikro liwat antarmuka MCU.

 

Spesifikasi Produk saka LCD LCD TFT 2.8 inci


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Jinis LCD

TFT / TRANSMISSIF

 

2

Ukuran layar

2.8inch (diagonal)

 

3

Resolusi

240xRGBx320

 

4

Nomer warna

262K TFT

 

5

Pengaturan Werna

RGB-stripe

 

6

IC driver

ST7789V

 

7

Cahaya Mburi

LED putih * 4

 

8

Ndeleng Arah

12

Jam Oâ € ™

9

Antarmuka

MCU 16bit

 

10

Perawatan lumahing

Motong UV

 

11

panel tutul

N / A

 

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

50.00 (W) x69.20 (H) x2.30 (T) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah deleng

44.00x58.4

mm

Wilayah aktif

43.20 (W) x57.60 (H)

mm

Resolusi

Titik 240xRGBx320

-

Ukuran titik

0.18x0.18

mm

Nilai luminance

-

cd / ㎡

 

Drawing Produksi LCD TFT 2.8 inci 240x320

 

 


PINS Produksi definisi LCD TFT 2.8 inci 240x320


PIN NO.

Simbul

Aku / O

Katrangan

1 ~ 4

DB0-DB3

Aku / O

Data Bus

5

GND

P

Lemah

6

VCC1

P

Digital IO Pad Digital power supply (1.8V / 2.8V)

7

/ CS

I

Chip pin pin

8

RS

I

Komando lan Data pilih pin

9

/ WR

I

Tulis ngaktifake pin

10

/ RD

I

Maca aktifake pin

11

NC

I

NC

12

XR

I

Tutul panel sambungake PIN

13

YD

I

Tutul panel sambungake PIN

14

XL

I

Tutul panel sambungake PIN

15

YU

I

Tutul panel sambungake PIN

16

LEDA

BL

POWER SUPPLY Anode pin ing latar mburi

17-20

LEDK1-4

BL

POWER SUPPLY Cathode pin ing latar mburi

21

NC

NC

NC

22

DB4

Aku / O

Data Bus

23-30

DB8-DB15

Aku / O

Data Bus

31

/ RESET

I

Reset PIN.

32

VCI

P

Sumber daya analog

33

VCC2

P

Sumber daya analog

34

GND

P

Lemah

35-37

DB5-DB7

Aku / O

Data Bus


Fitur Produk lan Aplikasi LCD TFT 240,8 inci 240X320


 

 

 

Pemeriksa Produk LCD LCD TFT 2.8 inci

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.

Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan abot saka LCD TFT 2.8 inci 240x320

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: LCD LCD TFT 2.8 inci, China, Produsen, Produsen, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Saham, Bulk, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码