LCD LCD Mono

Minangka produsen modul tampilan LCD lan pangembang teknis ing modul tampilan industri, Zhaopin-Tech entuk reputasi kanggo produk modul LCD Mono LCD sing kalebu Tampilan LCD Grafis, Tampilan LCD Karakter lan jinis modul tampilan LCD sing digawe.

Struktur modul LCD Mono LCD ing jinis COB / TAB / COG lan latar mburi kasedhiya ing warna biru, Green, White, Yellow-Green, Red lan Amber.

Modul tampilan LCD Mono kalebu standar TN / STN / FSTN / VATN, Positif utawa Negatif, Transflective / Transmissive / Reflektif.

View as  
 
  • 1602 Tampilan LCD Karakter dibangun karo IC ST7066U-0A sing kontroller yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ST, STN-Y / G-POSITIVE LCD (80 segmen lan 16 commons), 16x2 karakter dot-matrix, 6 Oâ Arah panunjuk jam € ™, Y / G LED Backlight.Ing ngisor iki kira-kira 1602 Tampilan LCD Karakter sing gegandhengan, aku ngarep-arep mbantu luwih ngerti 1602 Tampilan LCD Tampilan.

  • 122x32 Tampilan LCD Grafis dibangun karo pengontrol IC ST7920-0B Kanthi kode GB kode sing disederhanakake yaiku 3 Serial Interface, LCD STN-BLUE-NEGATIVE (segmen 122 lan 32 commons), karakter dot-matriks 122x32, 6 Oâ Arah ndeleng jam € ™, Lampu Lampu LED Putih. Ing ngisor iki kira-kira 122x32 Tampilan LCD Grafik sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu sampeyan supaya bisa luwih ngerti babagan tampilan LCD LCD Graphic 122x32.

  • 16x2 Tampilan LCD Karakter dibangun karo IC ST7066U-0A sing kontrol yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ‰, STN-BLUE-NEGATIVE LCD (80 segmen lan 16 commons), 16x2 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah tampilan jam, WHITE LED Backlight.Ing ngisor iki babagan 16x2 Tampilan LCD Tampilan sing gegandhengan, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 16x2 Tampilan LCD Tampilan.

  • 240x64 Tampilan LCD Grafis dibangun karo pengontrol IC ST7529 kanthi kode karakter sing disederhanakake kode GB sing kalebu 8080 Seri 8-Bit Parallel Interface, LCD FSTN-BLUE-POSITIVE (32 Grey Grey) (240 segmen lan 64 komon), dot karakter 240x64 -matrix, 12 arah tampilan jam Oâ € ™, Lampu Lampu LED Putih. Ing ngisor iki kira-kira 240x64 Tampilan LCD Grafis sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti LCD LCD LCDx.

  • 20x2 Tampilan LCD Karakter dibangun karo IC ST7066U-0A pengontrol, yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ‰, STN-BLUE-NEGATIVE LCD (80 segmen lan 16 commons), 20x2 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah ndeleng jam, WHITE LED Backlight.Ing ngisor iki kira-kira 20x2 Tampilan LCD Tampilan sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti 20x2 Character LCD Display.

  • 160x160 Tampilan LCD Grafik dibangun karo pengontrol IC S6B0108, yaiku 8080 Seri 8-Bit Parallel Interface, STN-Y / G-POSITIVE LCD (160 segmen lan 160 komon), karakter aksara 160x160, titik-matriks, 6 jam arah, White LED Backlight.Ing ngisor iki sing ana hubungane karo LCDx LCD 160x160, aku ngarep-arep bisa luwih ngerti 160x160 layar LCD LCD.

Shenzhen Zhaopin minangka produsen lan kata kunci profesional ing China, Kita duwe kualitas tembung kunci uga disesuaikan. Sugeng rawuh kanggo mriksa kutipan karo kita, produk kita ana ing stok, welcome kanggo Grosir lan tuku akeh tembung kunci pabrik, Produk kita kabeh digawe ing China.