2.4 inci 240X320 LCD TFT
  • Air Pro2.4 inci 240X320 LCD TFT
  • Air Pro2.4 inci 240X320 LCD TFT

2.4 inci 240X320 LCD TFT

LCD LCD TFT 2.4 inci yaiku layar LCD TFT 2.4 inci, resolusi 240x320, driver IC ST7789V, 24 pin FPC, antarmuka MCU 8-bit, arah ndeleng gratis, lampu LED LED putih. kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti 2,4 inci 240X320 LCD TFT.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka LCD TFT 2.4 inci 240X320

Kita nyedhiyakake LCD T4T 240,3 inci 240X320 sing kalebu jinis trans-transparan a-Si TFT-LCD (tampilan modifikasi kristal cair transistor silikon silikon) sing kasusun saka panel TFT-LCD, sirkuit driver lan unit lampu, panel ukuran yaiku 2,4 inci lan resolusi yaiku 240x320. Modul LCD a-Si TFT kanthi kualitas dhuwur. LCM bisa gampang diakses dening pengontrol mikro liwat antarmuka MCU.


Spesifikasi Produk saka LCD TFT 2.4 inci 240x320


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Mode Tampilan

Resolusi Dhuwur & Tampilan Wide

 

2

Ukuran layar

2.4inch (diagonal)

 

3

Resolusi

240XRGBX320

 

4

Nomer warna

262K TFT

 

5

Pengaturan Werna

RGB-stripe

 

6

IC driver

ST7789V

 

7

Cahaya Mburi

LED putih * 6

 

8

Ndeleng Arah

ALL

 

9

Antarmuka

MCU 8bit

 

10

Perawatan lumahing

Motong UV

 

11

panel tutul

N / A

 

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

42.72 x60.26 x 2.4 (D) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah aktif

36.72 (W) x48.96 (H)

mm

Resolusi

Dobel 240XRGBX320

-

Ukuran titik

0.153x0.153

mm

Nilai luminance

260(60mahï¼ ‰

cd / ㎡

 

Drawing Produksi LCD TFT 2.4 inci 240x320

 

 

 

PINS Produksi definisi LCD TFT 2.4 inci 240x320

 

Pin Ora

Simbul

Katrangan

Orate

1

LED-K

Daya masukan Cathode kanggo lampu mburi

 

2

LEDA

Pasokan daya Anode input kanggo lampu mburi

 

3

GND

Lemah

 

4

VCC

Input sumber daya kanggo LCM: 2.8V

 

5

IOVCC

Input sumber daya kanggo LCM: 1.8V

 

6

NC

NC

 

7

CS

Chip pin input input.

 

8

RESET

Reset Pin signalinput

 

 

9

 

RS

Data / Inter pilih pin input

--- RS = â € ™ H â € ™: Tampilan data.

--- RS = â € ™ L â € ™: Data instruksi.

 

10

WR

Sinyal strobe nulis bisa dadi input liwat pin iki lan miwiti nulis

operasi nalika sinyal kurang.

 

 

11

RD

Sinyal strobe sing bisa diwaca bisa dadi input liwat pin iki lan miwiti pamaca

operasi nalika sinyal kurang.

 

12 ~ 19

DB7 ~ DB0

DATA

 

20

GND

Lemah

 

21 ~ 24

NC

NC

 

 

Fitur Produk lan Aplikasi LCD TFT 2.4 inci 240x320


 

Pemeriksa Produk LCD LCD TFT 2.4 inci

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.

Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan abot saka LCD TFT 2,4 inci 240x320

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.

2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?

A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.


Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: LCD LCD TXT 2,4 inci, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Saham, Bulk, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码