24064 Tampilan LCD Grafis
  • Air Pro24064 Tampilan LCD Grafis

24064 Tampilan LCD Grafis

24064 Tampilan LCD Grafis dibangun karo IC T6963C sing nganggo kontrol 8080 Serial Interface, LCD STN-BLUE-NEGATIVE (240 segmen lan 64 commons), karakter dot-matrix 240x64, arah tampilan jam 6 Oâ, Lampu LED WHITE. Ing ngisor iki kira-kira 24064 Tampilan LCD Grafis sing gegandhengan, aku ngarep-arep bisa luwih ngerti babagan 24064 LCD LCD Graphic.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka LCD LCD 24064 Grafis

Kita nyedhiyakake 24064 LCD LCD Graphic minangka modul LCD LCD dot-matrix. Nduwe panel STN dumadi saka 240 segmen lan 64 komon. LCM bisa gampang diakses dening mikrokontroler liwat 8080 Serial Antarmuka.

 

CIRI produk saka Tampilan LCD Graphic 24064


Format Tampilan

240 x 64 titik

Jinis LCD

STN-BLUE-NEGATIVE

Mode Polarizer

TRANSMISSIF

Cara drive

1/64 Kawajiban, 1/9 Bias

Ndeleng Arah

6 jam Oâ € ™

Controller

T6963C

Antarmuka

8080 Series 8-Bit Parallel Antarmuka

Latar mburi

White LED Latar mburi

 

SPESIFIKASI MEKANIKAL saka LCD LCD Graphic 24064

 

Item

Katrangan

Unit

Ukuran Modulasi

180.0 (W) x65.0 (H) x13.0 (Max) (T)

mm

Area Ndeleng

132.0 (W) x39.0 (H)

mm

Wilayah sing Aktif

127.16 (W) x33.88 (H)

mm

Ukuran Dot

0,49 (W) x0.49 (H)

mm

Dot Pitch

0,53 (W) x0.53 (H)

mm

Ukuran Karakter

â € ”â €

mm

 

Gambar Produk saka LCD LCD 24064 Grafis

 

 

TUKAR PIN INTERFACE PIN saka LCD LCD Graphic 24064

 

PIN Ora.

Simbul

Tingkat

Katrangan

1

FG

Lemah Bunder

2

VSS

P

Lemah

3

VDD

P

Pasokan daya kanggo logika (+ 5.0V)

4

V0

P

Pasokan daya kanggo LCD

5

/ WR

H / L

Data Write. Write data into T6963C when / WR = L.

6

/ RD

H / L

Data Waca. Waca data sakaT6963C nalika RD = L.

7

/ CE

H / L

Chip Enable for T6963C.                                        / CE must be L when CPU communicates with T6963C.

8

C / D

H / L

/ WR =L — C / D = H: Command Write C / D = L: Data Write        / RD =L — C / D = H: Status Read C / D = L: Data Read

9

NC

-

Ora Sambungan

10

/ RST

H / L

· · · · Nerbitaké Maca Biasa (T6963C duwe resistor internal) L ····· Log Initialize T6963C. Teks lan grafis duwe alamat lan setelan area teks lan grafis disimpen.

11

D0

H / L

Data Bit 0

12

D1

H / L

Data Bit 1

13

D2

H / L

Data Bit 2

14

D3

H / L

Data Bit 3

15

D4

H / L

Data Bit 4

16

D5

H / L

Data Bit 5

17

D6

H / L

Data Bit 6

18

D7

H / L

Data Bit 7

19

FS

H / L

Milih font. FS = H: 6 * 8 FS = L: 8 * 8

20

WONG

P

Output Voltase Negatif sing dibangun

21

BLA

P

Power supply for LED Latar mburi (+5.0V)

22

BLK

P

Power supply for LED Latar mburi (0V)

 

Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD 6464 Grafis

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan parah saka LCD LCD Graphic 24064

1) .Payuhan Sarat: T / T, Western Union.

2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 6-8 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, MOQ kita uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 6-8 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi


Panas Tags: 24064 Tampilan LCD Grafis, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码