1,54 inci 240x240 LCD TFT
  • Air Pro1,54 inci 240x240 LCD TFT
  • Air Pro1,54 inci 240x240 LCD TFT

1,54 inci 240x240 LCD TFT

1.54 inci 240x240 TFT LCD yaiku layar LCD TFT 1.54 inci, resolusi 240x240, driver IC ST7789V, 24 pin FPC, antarmuka MCU 8-bit, arah ndeleng gratis, lampu LED LED putih. Ing ngisor iki kira-kira 1.54 inci 240x240 TFT LCD sing ana hubungane, aku ngarep-arep. kanggo mbantu luwih ngerti 1,54 inci 240x240 LCD TFT.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka LCD TFT 1.54 inci 240x240

Kita nyedhiyakake LCD TFT 1,54 inci 240x240 sing kalebu jinis trans-transparan a-Si TFT-LCD (modul panliten kristal cair transistor silikon silikon) sing kasusun saka panel TFT-LCD, sirkuit driver minangka unit lampu, Ukuran panel yaiku 1,54inch lan resolusi kasebut yaiku 240x240. Modul LCD a-Si TFT kanthi kualitas dhuwur. LCM bisa gampang diakses dening pengontrol mikro liwat antarmuka MCU.


Spesifikasi Produk saka LCD 1.54 inci 240x240 TFT


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Mode Tampilan

Orarmally Black

-

2

Ukuran layar

1,54inch

-

3

Resolusi

240xRGBx240

-

4

Nomer warna

262K TFT

-

5

Pengaturan Werna

RGB-stripe

-

6

IC driver

ST7789V

-

7

Cahaya Mburi

LED putih * 3

-

8

Ndeleng Arah

ALL

-

9

Antarmuka

MCU

-

10

Perawatan lumahing

Motong UV

-

11

panel tutul

N / A

-

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

31.52 x33.72 x1.8 (D) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah aktif

27.72 (W) x27.72 (H)

mm

Resolusi

240 (H) titik xRGBx240 (V)

-

Ukuran titik

0,153 (H) x0.153 (V)

mm

Nilai luminance

-

cd / ㎡

 

 

Nggambar LCD 1,54 inci 240x240 LCD TFT

 

 

PINS Produksi definisi LCD TFT 1.54 inci 240x240


Pin Ora

Simbul

Katrangan

Orate

1

GND

Lemah

 

2

RESET

Reset input input Pin

 

3

GND

Lemah

 

4-12

DB8-DB0

Data Bus

 

13

IM1

GND utawa IOVCC

 

14

/ RD

Maca aktifake pin

 

15

/ WR

Tulis ngaktifake pin

 

16

RS

Command utawa data pilih

 

17

/ CS

Pilih tombol input ing

 

18

IOVCC

Voltase sumber (logicï¼ ‰ input kanggo LCM: 1.8

 

19

FMARK

Output sinyal pulsa Frame Kepala

 

20

VCI

Input sumber daya kanggo LCM: 2.8

 

21

GND

Lemah

 

22

LEDA

Pasokan daya Anode input kanggo lampu mburi

 

23

LEDK

Daya masukan Cathode kanggo lampu mburi

 

24

GND

Lemah

 


Orate:

 

IM1

Antarmuka sistem

Data Bus

0

8 BIT

DB0-DB7

1

9 BIT

DB0-DB8

 

Fitur Product lan Aplikasi 1,54 inci 240x240 LCD TFT


 

 

Pemeriksa Produk LCD 1.54 inci 240x240 LCD TFT

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan abot 1,54 inci 240x240 LCD TFT

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

Panas Tags: LCD LCD 1.54 inci 240x240, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Saham, Bulk, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码