Tampilan OLED

Zhaopin-Tech nawakake modul Tampilan OLED ing ukuran minangka 0.63 ", 0.66", 0.69 ", 0.87", 0.91 ",0.96 ", 1.3" lan solusi desain khusus kayata 120x28, 64x48, 96x16, 128x32, 128x64 lsp.


Kauntungan saka OLED Tampilan minangka kualitas gambar sing luwih apik (kontras sing luwih apik, padhang sing luwih dhuwur, sudut pandang sing luwih lengkap) lan konsumsi daya murah.


Aplikasi OLED Tampilan kalebu piranti sing bisa dipakai, sistem POS, barang putih, alat industri, sistem POS, automasi, sistem tampilan audio / visual, piranti medis, peralatan perawatan pribadi, barang-barang rumah tangga.

View as  
 
  • Tampilan OLED 0.63 inci, Skrin OLED PM PM, Nomer Piksel: 120x28, Driver IC SSD1312, 14 pin FPC, antarmuka I2C, cocog kanggo piranti sing bisa dipakai, mp3, piranti portebel, alat perawatan pribadi, pen record swara, piranti kesehatan, lsp. Ing ngisor iki kira-kira 0.63 inci OLED Tampilan sing gegandhengan, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerti 0.63 inci OLED Display.

  • Tampilan OLED 0.66 inci, Skrin OLED PM PM putih, Jumlah piksel: 64x48, Driver IC SSD1306BZ, 28 pin FPC, 6800/8080 8-bit paralel, antarmuka serial I2C lan 4-kabel, cocog kanggo piranti sing bisa digunakake, mp3, piranti portebel, Piranti perawatan pribadi, pena rekaman swara, piranti kesehatan, lan sapiturute ing ngisor iki ana babagan 0.66 inci OLED Tampilan sing ana gandhengane, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 0.66 inci layar OLED.

  • Tampilan OLED 0.69 inci, Skrin OLED PM PM, Nomer Piksel: 96x16, Driver IC SSD1306, 14 pin FPC, antarmuka I2C, digunakake ing sembarang sistem sing dipasang, piranti industri, keamanan, piranti medis lan piranti tangan. Ing ngisor iki udakara 0.69 inci OLED Tampilan sing gegandhengan, Muga-muga mbantu luwih saka 0.69 inci layar OLED.

  • Tampilan OLED 0.87 inci, Skrin OLED PM PM, Nomer Piksel: 128x32, Driver IC SSD1306, 14 pin FPC, antarmuka I2C, digunakake ing sembarang sistem sing dipasang, piranti industri, keamanan, piranti medis lan piranti tangan. Ing ngisor iki udakara udakara 0.87 inch OLED Tampilan sing gegandhengan, Muga-muga mbantu luwih saka 0.87 inci layar OLED.

  • 0.96 inci 128x64 OLED Tampilan, Layar OLED PM putih, Jumlah Piksel: 128x64, Driver IC SSD1306, 30 pin FPC, 6800/8080 8-bit sajajar, I2C lan antarmuka serial 4-kabel, digunakake ing sistem apa wae sing dipasang, piranti industri. keamanan, medis lan piranti sing dianakaké.Ing ngisor iki kira-kira 0.96 inci 128x64 OLED Tampilan sing gegandhengan, muga-muga mbantu luwih ngerti 0.96 inci 128x64 OLED Tampilan.

  • 0.96 inci 64x128 OLED Tampilan, layar OLED PM putih, Jumlah Piksel: 64x128, Driver IC SH1107G, 13 pin FPC, I2C lan antarmuka serangkai 4-kabel, digunakake ing sistem apa wae sing dipasang, piranti industri, keamanan, piranti medis lan tangan .Ing ngisor iki kira-kira 0.96 inci 64x128 OLED Tampilan sing gegandhengan, muga-muga mbantu luwih ngerti 0.96 inci 64x128 OLED Tampilan.

Shenzhen Zhaopin minangka produsen lan kata kunci profesional ing China, Kita duwe kualitas tembung kunci uga disesuaikan. Sugeng rawuh kanggo mriksa kutipan karo kita, produk kita ana ing stok, welcome kanggo Grosir lan tuku akeh tembung kunci pabrik, Produk kita kabeh digawe ing China.