HDMI LCD Tampilan

HDMI LCD Display dirancang kanggo nggarap Raspberry Pi utawa sistem sing dipasang, komputer papan siji (utawa desktop / laptop) sing ndhukung output sinyal HDMI.

HDMI LCD Tampilan dilengkapi karo papan kontrol kanthi output antarmuka sinyal HDMI, dirancang supaya panggunaan Raspberry Pi gampang.

HDMI LCD Display ditampilake kaluwihan kaya sing Dirancang nggawe panggunaan Raspberry Pi dadi gampang (Ndhukung nggunakake Rasberry Pi), Ndhukung output sinyal HDMI, Tanggepan sentuhan sing apik, Wektu nanggepi cepet, mini-PC (kerja minangka monitor komputer), Dhukungan RTP nganggo USB antarmuka.

View as  
 
  • Layar IPS 4.3 inci, resolusi 800x480, LCD layar Sentuh Capacitive, antarmuka HDMI kanggo nampilake, port Micro-USB kanggo panel sentuhan lan kekuwatan, Dirancang kanggo Raspberry Pi, BB Black, Banana Pi Nano Pi, lsp; Ing ngisor iki kira-kira 4.3 inci HDMI LCD Tampilan sing gegandhengan, Muga-muga mbantu luwih ngerti 4.3 LCD LCD LCD tampilan.

  • Layar IPS 5 inci, resolusi 800x480, LCD layar Tutul Capacitive, antarmuka HDMI kanggo nampilake, port Micro-USB kanggo panel sentuhan lan kekuwatan, Dirancang kanggo Raspberry Pi, BB Black, Banana Pi Nano Pi, lsp; Ing ngisor iki kira-kira 5 inci HDMI LCD Tampilan sing gegandhengan, Muga-muga bisa mbantu luwih Ngerteni LCD LCD 5 inci

  • Tampilan LCD inci 7 inci, resolusi 800x480, LCD layar Tutul Capacitive, antarmuka HDMI kanggo nampilake, port Micro-USB kanggo panel sentuhan lan kekuwatan, Dirancang kanggo Raspberry Pi, BB Black, Banana Pi Nano Pi, lsp; Ing ngisor iki kira-kira 7 inci HDMI LCD Tampilan sing gegandhengan, Muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerteni 7 LCD LCD HD LCD

  • Tampilan LCD IPS 7 inci, résolusi 1024x600, LCD layar Tutul Capacitive, antarmuka HDMI kanggo nampilake, port Micro-USB kanggo panel sentuhan lan kekuwatan, Dirancang kanggo Raspberry Pi, BB Black, Banana Pi Nano Pi, etc; Hubungan LCD HDMI LCD 1024x600, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerteni babagan 7 inci HDMI LCD Display 1024x600.

  • Layar IPS 10,1 inci, résolusi 1280x800, LCD layar Sentuh Capacitive, antarmuka HDMI kanggo nampilake, port Micro-USB kanggo panel sentuhan lan kekuwatan, Dirancang kanggo Raspberry Pi, BB Black, Banana Pi Nano Pi, lsp; ing ngisor iki kira-kira 10,1 inci HDMI LCD Tampilan sing gegandhengan, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 10,1 inci LCD LCD LCD.

 1 
Shenzhen Zhaopin minangka produsen lan kata kunci profesional ing China, Kita duwe kualitas tembung kunci uga disesuaikan. Sugeng rawuh kanggo mriksa kutipan karo kita, produk kita ana ing stok, welcome kanggo Grosir lan tuku akeh tembung kunci pabrik, Produk kita kabeh digawe ing China.