10,1 inci LCD LCD LCD
  • Air Pro10,1 inci LCD LCD LCD
  • Air Pro10,1 inci LCD LCD LCD
  • Air Pro10,1 inci LCD LCD LCD
  • Air Pro10,1 inci LCD LCD LCD
  • Air Pro10,1 inci LCD LCD LCD

10,1 inci LCD LCD LCD

Layar IPS 10,1 inci, résolusi 1280x800, LCD layar Sentuh Capacitive, antarmuka HDMI kanggo nampilake, port Micro-USB kanggo panel sentuhan lan kekuwatan, Dirancang kanggo Raspberry Pi, BB Black, Banana Pi Nano Pi, lsp; ing ngisor iki kira-kira 10,1 inci HDMI LCD Tampilan sing gegandhengan, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 10,1 inci LCD LCD LCD.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka Tampilan LCD HDMI 10,1 inci

Kita nyedhiyakake LCD LCD LCD 10,1 inci sing IPS, 1280x800, 10,1 inci LCD layar capacitive, Ndhukung Multi-PC, PC.


Spesifikasi Produk saka LCD LCD 10,1 inci


Item informasi umum

Isi

Unit

Ukuran LCD (Diagonal)

10.1

inci

Struktur Modul

Tampilan LCD + CTP Tutul + PCB

-

Jinis Tampilan LCD

TFT / TRANSMISSIF

-

Modul LCD

Biasane Ireng

-

Pandhuan Ndeleng sing Disaranake

Gratis

-

Arah panyebrangan abu-abu

Gratis

-

Ukuran modul (WxHxT)

229.46x149.10x4.90

mm

Wilayah aktif (WxH)

216.96x135.60

mm

Jumlah piksel (Resolusi)

1280RGBx800

piksel

Jarak piksel (WxH)

0.1695x0.1695

mm

Aransemen Pixel Warna

RGB Stripe

-

LCD Pemandu LCD

TBD

-

Jinis Interface Type

LCD Tampilan

HDMI antarmuka

-

CTP Tutul

Antarmuka USB

-

Dhukungan sistem

Win7 / Win8 / Win10 (Pluglan dolanan) -

-

Android / Linux (kudu be confikawarasan dhisik)-

-

Daya Bekalan USB

(5.0V)

-

Konsumsi Kapabilitas Modul

800 (typ.)

mA

Nomer Werna

16.7M

-

Jinis latar mburi

LED putih

-


Product Feature and Application of the 10.1 inci HDMI LCD Tampilan

10.1 inci IPS screen,1280x800 hardware resolution

Panel sentuhan capacitive touchghened, kekerasan 6H

Ndhukung PC mini sing populer kayata Raspberry Pi, BB Black, uga komputer desktop umum

Yen kerjane karo Raspberry Pi, ndhukung Raspbian / Ubuntu / Kali / Retropie / WIN10 IOT, driver gratis

Nalika kerja minangka monitor komputer, ndhukung Windows 10 / 8.1 / 8/7, sentuhan sepuluh titik, lan driver gratis

HDMI antarmuka for displaying, Antarmuka USB for touch control

Ndhukung imbuhan latar mburi 5 tingkat


Product Pictures of the10.1 inci HDMI LCD Tampilan



Product Advantage of the 10.1 inci HDMI LCD Tampilan

Penyetor daya USB, USB loro pasokan tenaga listrik lan antarmuka tutul;

Chip dekoding HDMI diwasa kanthi kinerja stabil;

Layar sentuhan kapasitif ngetrapake struktur G + G kanthi kaca templat lengkap, sing ndukung 5 sentuhan biasane lan bakal nggawe pengalaman pelanggan kanthi apik;

Sistem Windows bakal adaptasi dhewe, customer mung kudu ngatur resolusi output HDMI kanggo sistem liyane. Bakal nate ngirit wektu kanggo para pembalap LCD sing debugging, lan para pelanggan kanthi cepet nggawe produk dhewe kanthi gampang.

PCB nganakake proses nglelep emas dobel kanthi kinerja stabil lan dipercaya.

Bolongan Position dilindhungi undhang-undhang ing PCB kanggo nggampangake instalasi lan fiksasi pelanggan.


Product Quality Control of the 10.1 inci HDMI LCD Tampilan

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.

Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.


Accessaries of the 10.1 inci HDMI LCD Tampilan

10.1 inci HDMI LCD x1

1M HDMI kabel x1

1M USB jinis Plug micro USB plug plug x1


Delivery, shipping and Severing of 10.1 inci HDMI LCD Tampilan

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.

2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.

3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.

4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.

5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.

6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


FAQ


P: Apa MOQ?

A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?

A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?

A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.


P: Apa cara pambayaran sampeyan?

A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.


Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.

Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.


P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?

A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.


Warta Paling Anyar


Ukuran liyane LCD LCD tampilan saiki.


Rekomendasi


4.3 inci HDMI LCD Tampilan

5 inci HDMI LCD Tampilan

7 inci HDMI LCD Tampilan


Panas Tags: Tampilan LCD HDMI 10,1 inci, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码