20x2 Tampilan LCD Karakter
  • Air Pro20x2 Tampilan LCD Karakter

20x2 Tampilan LCD Karakter

20x2 Tampilan LCD Karakter dibangun karo IC ST7066U-0A pengontrol, yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ‰, STN-BLUE-NEGATIVE LCD (80 segmen lan 16 commons), 20x2 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah ndeleng jam, WHITE LED Backlight.Ing ngisor iki kira-kira 20x2 Tampilan LCD Tampilan sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti 20x2 Character LCD Display.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan Produk saka LCD LCD 20x2 Tampilan

Kita nyedhiyakake 20x2 Tampilan LCD Karakter yaiku 20x2 modul LCD LCD karakter dot-matrix. Nduwe panel STN dumadi saka 80 segmen lan 16 commons. LCM bisa gampang diakses dening mikrokontroler liwat antarmuka seri 6800.


Fitur Produk saka 20x2 Tampilan LCD Karakter


Format Tampilan

20Saratax2 Garis

Jinis LCD

STN-BLUE-NEGATIVE

Mode Polarizer

TRANSFIKTIF

Cara drive

1/16 Kawajiban, 1/5 Bias

Ndeleng Arah

6 jam Oâ € ™

Controller

ST7066U-0A

Antarmuka

8-Bit Parallel Antarmuka (6800 Series)

Latar mburi

WHITE LED Latar mburi


SPESIFIKASI MEKANIKAL saka layar LCD Karakter 20x2


Item

Katrangan

Unit

Ukuran Modulasi

116.0 (W) x37.0 (H) x13.5 (Max) (T)

mm

Area Ndeleng

83.0 (W) x18.6 (H)

mm

Wilayah sing Aktif

75.40 (W) x11.50 (H)

mm

Ukuran Dot

0,60 (W) x0.65 (H)

mm

Dot Pitch

0,65 (W) x0.70 (H)

mm

Ukuran Karakter

3.20 (W) x5.55 (H)

mm


Gambar Product Tampilan LCD 20x2 Tampilan LCD



HUKUMAN PIN INTERFACE PIN layar LCD LCD Karakter 20x2


PIN Ora.

Simbul

Tingkat

Katrangan

1

VSS

P

Lemah

2

VDD

P

Pasokan daya kanggo logika (+ 5.0V)

3

V0

P

Pasokan daya kanggo LCD

4

RS

H / L

Pilih dhaptar. 0: Dhaptar instruksi (kanggo nulis) Gendera sing sibuk: counter counter (diwaca) 1: Dhaptar data (kanggo nulis lan diwaca)

5

R / W

H / L

Pilih maca utawa nulis. 0: Tulis 1: Wacan

6

E H,

Hâ † 'L

Wiwiti data maca / nulis.

Waca data nalika E â € œHâ €;

Tulis data ing pojokan E

7

DB0

H / L

Data Bit0

8

DB1

H / L

Data Bit1

9

DB2

H / L

Data Bit2

10

DB3

H / L

Data Bit3

11

DB4

H / L

Data Bit4

12

DB5

H / L

Data Bit5

13

DB6

H / L

Data Bit6

14

DB7

H / L

Data Bit7

15

BLA

P

Power supply for LED Latar mburi (+5.0V)

16

BLK

P

Power supply for LED Latar mburi (0V)


Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD 20x2 Tampilan

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.


Pangiriman, pengiriman lan abot saka layar LCD Karakter 20x2

1) .Patuan Sarat: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 6-8 karep kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1to 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, MOQalso bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD kudu6-8weeks digawe sawise nampa simpenan.

P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?

A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.
P: Apa cara pambayaran sampeyan?

A: Kita biasane nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union.50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.
P: Cara apa pengiriman sampeyan?


A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Air utawa seatransportation.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.


Warta Paling Anyar


Rekomendasi


Panas Tags: 20x2 Tampilan LCD Karakter, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码