Napa Pilih US

Modul teknologi LCD (LCD, LCM, CTP} teknologi, produksi lan layanan ing salah sawijining perusahaan teknologi tinggi.

Kualitas

Jaminan Kualitas, Sistem Kontrol Kualitas Luwih, Kalebet Pemriksaan Ing Proses lan Pemriksaan Akhir

LAYANAN

Staf sing Dilatih Lan Berjaya Kanggo Nampa Kabeh Pitakon Sampeyan Ing 24 Jam

HARGA KOMPETIF

Sincerely Deleng Terus Nggawe Karo Sampeyan Tangan Kanggo Nggawe masa depan sing Luwih Apik!

BASA APLIKASI

Produk biasane digunakake ing macem-macem piranti elektronik

  • abou us

Petugas perusahaan kita dumunung ing distrik BaoAn, Kota ShenZhen. Situs pabrik ngemot luwih saka 10.000 m2 lan 150 karyawan. Iku adhedhasar ing Dongguan Qishi Town. Wiwiti saka panyiapan, teknologi canggih lan implementasine kanthi manajemen kualitas kanggo produksi ditrapake. Jinis macem-macem tampilan lan modul, kayata TN, STN, FSTN & TFT yaiku manufaktur lan cocog karo panel sentuhan resistif utawa kapasitif.

Maca liyane