7 LCD LCD LCD tampilan
  • Air Pro7 LCD LCD LCD tampilan
  • Air Pro7 LCD LCD LCD tampilan
  • Air Pro7 LCD LCD LCD tampilan

7 LCD LCD LCD tampilan

Tampilan LCD inci 7 inci, resolusi 800x480, LCD layar Tutul Capacitive, antarmuka HDMI kanggo nampilake, port Micro-USB kanggo panel sentuhan lan kekuwatan, Dirancang kanggo Raspberry Pi, BB Black, Banana Pi Nano Pi, lsp; Ing ngisor iki kira-kira 7 inci HDMI LCD Tampilan sing gegandhengan, Muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerteni 7 LCD LCD HD LCD

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka LCD LCD 7 inci LCD 800x480

Kasedhiya 7 inci LCD HDMI LCD 800x480 yaiku 800x480, 7 inci layar Sentuh Capacitive Touch, antarmuka HDMI, ndhukung macem-macem sistem.

 

Spesifikasi Produk saka LCD LCD 7 inci LCD 800x480

 

Item informasi umum

Isi

Unit

Ukuran LCD (Diagonal)

7

inci

Jinis Tampilan LCD

TFT / TRANSMISSIF

-

Modul LCD

Biasane Putih

-

Pandhuan Ndeleng sing Disaranake

12

jam oâ € ™

Arah panyebrangan abu-abu

6

jam oâ € ™

Ukuran modul (WxHxT)

165.30x121.00x7.75

mm

Wilayah aktif (WxH)

154.08x85.92

mm

Jumlah piksel (Resolusi)

800RGBx480

piksel

Jarak piksel (WxH)

0.1926x0.179

mm

Aransemen Pixel Warna

RGB Stripe

-

LCD Pemandu LCD

TBD

-

Jinis Interface Type

HDMI (Tampilan) & USB (ndemek)

-

Dhukungan sistem

Android / Win7 / Win8

 

Voltase Input voltase

5.0V

V

Konsumsi Kapabilitas Modul

TBD

mW

Nomer Werna

16.7M

-

Jinis latar mburi

LED putih

-

 

Product Feature and Application of the 7 inci HDMI LCD Display 800x480

7 inci LCD screen, 800x480 hardware resolution;

Kontrol tutul capacitive;

Ndhukung PC mini sing populer kayata Raspberry Pi, BB Black, uga komputer desktop umum;

Yen nggarap Raspberry Pi, ndhukung Raspbian / Ubuntu / Kali / Retropie / WIN10 IOT, driver gratis;

Nalika kerja minangka monitor komputer, ndhukung Windows 10 / 8.1 / 8/7, tutul kaping lima, lan driver gratis;

 

Product Pictures of the 7 inci HDMI LCD Display 800x480

 


Product Advantage of the 7 inci HDMI LCD Display 800x480

Penyetor daya USB, USB loro pasokan tenaga listrik lan antarmuka tutul;

Chip dekoding HDMI diwasa kanthi kinerja stabil;

Layar sentuhan kapasitif ngetrapake struktur G + G kanthi kaca templat lengkap, sing ndukung 5 sentuhan biasane lan bakal nggawe pengalaman pelanggan kanthi apik;

Sistem Windows bakal adaptasi dhewe, customer mung kudu ngatur resolusi output HDMI kanggo sistem liyane. Bakal nate ngirit wektu kanggo para pembalap LCD sing debugging, lan para pelanggan kanthi cepet nggawe produk dhewe kanthi gampang.

PCB nganakake proses nglelep emas dobel kanthi kinerja stabil lan dipercaya.

Bolongan Position dilindhungi undhang-undhang ing PCB kanggo nggampangake fiksasi iklan instalasi pelanggan.

 

Product Quality Control of the 7 inci HDMI LCD Display 800x480

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Accessaries of the 7 inci HDMI LCD Display 800x480

7 inci HDMI LCD x1
1M HDMI kabel x1
1M USB jinis Plug micro USB plug plug x1


Delivery, shipping and Severing of 7 inci HDMI LCD Display 800x480

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.


Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.


Warta Paling Anyar


Ukuran liyane LCD LCD tampilan saiki.

 

Rekomendasi


4.3 inci HDMI LCD Display

5 inci HDMI LCD Display

10.1 inci HDMI LCD Display


Panas Tags: Tampilan LCD HDMI 7 inci, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码