Tampilan LCD Lampu Mono

Résolusi Tampilan LCD Gelombang Mono kalebu16x116x220x220x440x2tampilan lcd karakter liyane lan kasedhiya ing jinis COB lan COG sing beda antarmuka minangka 8080SPII2C.

Modul LCD LCD Character Mono yaiku ing layar LCD TN / STN / FSTN / FFSTN kanthi lampu LED beda kanthi warna Kuning-Ijo, Putih lan Biru.

Opsi font Tampilan LCD Character Mono yaiku Inggris / Jepang, Eropa, Cyrillic (Rusia), lan Ibrani / Arab. Kita nawakake tampilan karakter kanthi voltase operasi 5V minangka standar lan pilihan 3V utawa 3.6V uga kasedhiya kanthi panyuwunan.

View as  
 
  • 1602 Tampilan LCD Karakter dibangun karo IC ST7066U-0A sing kontroller yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ST, STN-Y / G-POSITIVE LCD (80 segmen lan 16 commons), 16x2 karakter dot-matrix, 6 Oâ Arah panunjuk jam € ™, Y / G LED Backlight.Ing ngisor iki kira-kira 1602 Tampilan LCD Karakter sing gegandhengan, aku ngarep-arep mbantu luwih ngerti 1602 Tampilan LCD Tampilan.

  • 16x2 Tampilan LCD Karakter dibangun karo IC ST7066U-0A sing kontrol yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ‰, STN-BLUE-NEGATIVE LCD (80 segmen lan 16 commons), 16x2 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah tampilan jam, WHITE LED Backlight.Ing ngisor iki babagan 16x2 Tampilan LCD Tampilan sing gegandhengan, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 16x2 Tampilan LCD Tampilan.

  • 20x2 Tampilan LCD Karakter dibangun karo IC ST7066U-0A pengontrol, yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ‰, STN-BLUE-NEGATIVE LCD (80 segmen lan 16 commons), 20x2 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah ndeleng jam, WHITE LED Backlight.Ing ngisor iki kira-kira 20x2 Tampilan LCD Tampilan sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti 20x2 Character LCD Display.

  • 20x4 Tampilan LCD Karakter dibangun karo pengontrol IC ST7066U-0A & ST7063x2 yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ‰, LCD STN-BLUE-NEGATIVE (80 segmen lan 16 commons), 20x4 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah ndeleng jam, WHITE LED Backlight.Ing ngisor iki kira-kira 20x4 Tampilan LCD Tampilan sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih Ngerteni LCD LCD 20x4.

 1 
Shenzhen Zhaopin minangka produsen lan kata kunci profesional ing China, Kita duwe kualitas tembung kunci uga disesuaikan. Sugeng rawuh kanggo mriksa kutipan karo kita, produk kita ana ing stok, welcome kanggo Grosir lan tuku akeh tembung kunci pabrik, Produk kita kabeh digawe ing China.