1602 Tampilan LCD Karakter
  • Air Pro1602 Tampilan LCD Karakter

1602 Tampilan LCD Karakter

1602 Tampilan LCD Karakter dibangun karo IC ST7066U-0A sing kontroller yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ST, STN-Y / G-POSITIVE LCD (80 segmen lan 16 commons), 16x2 karakter dot-matrix, 6 Oâ Arah panunjuk jam € ™, Y / G LED Backlight.Ing ngisor iki kira-kira 1602 Tampilan LCD Karakter sing gegandhengan, aku ngarep-arep mbantu luwih ngerti 1602 Tampilan LCD Tampilan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan Produk saka LCD LCD Character 1602

Kita nyedhiyakake 1602 Tampilan LCD Karakter yaiku modul LCD 16x2 dot-matrix LCD. Nduwe panel STN dumadi saka 80 segmen lan 16 commons. LCM bisa gampang diakses dening mikrokontroler liwat antarmuka seri 6800.

 

Fitur Produk saka LCD LCD Karakter 1602


Format Tampilan

16 Karakter × 2 Garis

Jinis LCD

STN-Y / G-POSITIF

Mode Polarizer

TRANSFIKTIF

Cara drive

1/16 Kawajiban, 1/5 Bias

Ndeleng Arah

6 jam Oâ € ™

Controller

ST7066U-0A

Antarmuka

8-Bit Parallel Antarmuka (6800 Series)

Latar mburi

Y/G LED Latar mburi

 

SPESIFIKASI MEKANIKAL saka LCD LCD Character 1602


Item

Katrangan

Unit

Ukuran Modulasi

122.0 (W) x44.0 (H) x15.0 (Max) (T)

mm

Area Ndeleng

99.0 (W) x24.0 (H)

mm

Wilayah sing Aktif

94.84 (W) x20.02 (H)

mm

Ukuran Dot

0,92 (W) x1.10 (H)

mm

Dot Pitch

0,98 (W) x1.16 (H)

mm

Ukuran Karakter

4.84 (W) x9.66 (H)

mm

 

Gambar Product saka LCD LCD Karakter Tampilan

 

 

HUKUMAN PIN INTERFACE PIN saka LCD LCD Watak Karakter

 

PIN Ora.

Simbul

Tingkat

Katrangan

1

VSS

P

Lemah

2

VDD

P

Pasokan daya kanggo logika (+ 5.0V)

3

V0

P

Pasokan daya kanggo LCD

4

RS

H / L

Pilih dhaptar. 0: Dhaptar instruksi (kanggo nulis) Gendera sing sibuk: counter counter (diwaca) 1: Dhaptar data (kanggo nulis lan diwaca)

5

R / W

H / L

Pilih maca utawa nulis. 0: Tulis 1: Wacan

6

E H,

Hâ † 'L

Wiwiti data maca / nulis.

Waca data nalika E â € œHâ €;

Tulis data ing pojokan E

7

DB0

H / L

Data Bit0

8

DB1 H / L

H / L

Data Bit1

9

DB2 H / L

H / L

Data Bit2

10

DB3 H / L

H / L

Data Bit3

11

DB4 H / L

H / L

Data Bit4

12

DB5 H / L

H / L

Data Bit5

13

DB6 H / L

H / L

Data Bit6

14

DB7 H / L

H / L

Data Bit7

15

BLA

P

Power supply for LED Latar mburi (+5.0V)

16

BLK

P

Power supply for LED Latar mburi (0V)

 

Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD Watak Karakter

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.

Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan parah saka LCD LCD Character 1602

1) .Payuhan Sarat: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 6-8 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, MOQ kita uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 6-8 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar


Rekomendasi


Panas Tags: 1602 Tampilan LCD Karakter, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码