12232 Tampilan LCD Grafis
  • Air Pro12232 Tampilan LCD Grafis

12232 Tampilan LCD Grafis

12232 LCD LCD tampilan dibangun karo pengontrol IC SBN1661G-M18, yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ‰, STN-Y / G-POSITIF LCD (122 segmen lan 32 commons), 122x32 karakter dot-matrix, 6 Oâ Arah panunjuk jam € ™, Y / G LED Backlight. Ing ngisor iki kira-kira 12232 LCD LCD Graphic gegandhengan, aku ngarep-arep mbantu luwih ngerti 12232 LCD LCD Graphic.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka LCD LCD 12232

Kita nyedhiyakake 12232 Tampilan LCD Grafis minangka modul LCD LCD dot-matrix. Nduwe panel STN dumadi saka 122 segmen lan 32 kuli. LCM bisa diakses kanthi mikrokontroler liwat 6800 Serial Antarmuka.

 

CIRI produk saka Tampilan LCD Grafis 12232


Format Tampilan

122 x 32 titik

Jinis LCD

STN-Y / G-POSITIF

Mode Polarizer

TRANSMISSIF

Cara drive

1/32 Kawajiban, 1/6 Bias

Ndeleng Arah

6 jam Oâ € ™

Controller

SBN1661G-M18

Antarmuka

8-Bit Parallel Antarmuka (6800 Series)

Latar mburi

Y/G LED Latar mburi

 

SPESIFIKASI Mekanikal Produk saka LCD LCD 23232

 

Item

Katrangan

Unit

Ukuran Modulasi

84.0 (W) x44.0 (H) x13.5 (Max) (T)

mm

Area Ndeleng

60.5 (W) x18.0 (H)

mm

Wilayah sing Aktif

53.64 (W) x15.64 (H)

mm

Ukuran Dot

0,40 (W) x0.45 (H)

mm

Dot Pitch

0,44 (W) x0.49 (H)

mm

Ukuran Karakter

â € ”â €

mm

 

Gambar Produk saka LCD LCD 12232

 

 


HUKUMAN PIN INTERFACE PIN saka LCD LCD 12232


PIN Ora.

Simbul

Tingkat

Katrangan

1

VDD

P

Pasokan daya kanggo logika (+ 5.0V)

2

VSS

P

Lemah

3

V0

P

Pasokan daya kanggo LCD

4

/ RST

H / L

HardET RESET lan pilihan jinis antarmuka.
Detak jantung RESET positif milih jinis 80
Microcontroller kanggo antarmuka lan RESET sing negatif
pulsa milih mikrokontroler jinis 68 kanggo antarmuka.

5

E1

H, Hâ † 'L

Wiwiti data maca / nulis kanggo Ngiwa setengah
Waca data nalika E1 iku â € œHâ €;
Tulis data ing pojok E1

6

E2

H, Hâ † 'L

Wiwiti data maca / nulis kanggo Setengah tengen
Waca data nalika E2 iku â € œHâ €;
Tulis data ing pojok E2

7

R / W

H / L

Pilih maca utawa nulis. 0: Tulis 1: Wacan

8

A0

Hâ † 'L

Pilih dhaptar.
0: Dhaptar instruksi (kanggo nulis)
Bendera sing sibuk: counter counter address (kanggo diwaca)
1: Dhaptar data (kanggo nulis lan maca)

9

DB0

H / L

Data Bit0

10

DB1

H / L

Data Bit1

11

DB2

H / L

Data Bit2

12

DB3

H / L

Data Bit3

13

DB4

H / L

Data Bit4

14

DB5

H / L

Data Bit5

15

DB6

H / L

Data Bit6

16

DB7

H / L

Data Bit7

17

BLA

P

Power supply for LED Latar mburi (+5.0V)

18

BLK

P

Power supply for LED Latar mburi (0V)

 

Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD 23232

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan parah saka LCD LCD 12232

1) .Payuhan Sarat: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 6-8 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, MOQ kita uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?

A: Produk LCD mbutuhake 6-8 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi


Panas Tags: 12232 Tampilan LCD Grafis, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码