Tampilan LCD Arduino

Tampilan LCD Arduino nampilake elemen penting sing duwe konektor 34 utawa 40 pinout terpadu ing papan pengontrol SSD1963.

 

Tampilan LCD Arduino ndhukung antarmuka paralel 8080 16-bit lan pengontrol panel sentuhan kapasitif lan dhukungan karo SSD1963 sing duwe input tradisional lan drive TFT dening sinyal VESA.

 

Tampilan LCD Arduino wis nggabungake kabeh fungsi kalebu sambungan TFT, driver lampu mburi, lankapasitif panel tutuldadi siji papan pengontrol, mula pelanggan ora kudu ngrancang sirkuit lampu mburi.

View as  
 
  • Tampilan LCD TFT LCD 720 1024x600, layar Capacitive Tutul lan SSD1963 LCD Controller,MCU interfaceï¼ ›Ing ngisor iki kira-kira 7 inci layar LCD Arduino 1024x600, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 7 inci Arduino LCD Display 1024x600.

  • Tampilan LCD TFT LCD 7 inci 800x480, Layar Tutul Capacitive lan antarmuka LCD SSD1963 antarmuka LCDS ing ngisor iki yaiku babagan 7 inci LCD LCD Arduino 800x480, aku pengin mbantu luwih ngerti 7 inci Arduino LCD Display 800x480.

 1 
Shenzhen Zhaopin minangka produsen lan kata kunci profesional ing China, Kita duwe kualitas tembung kunci uga disesuaikan. Sugeng rawuh kanggo mriksa kutipan karo kita, produk kita ana ing stok, welcome kanggo Grosir lan tuku akeh tembung kunci pabrik, Produk kita kabeh digawe ing China.