LCD Tutul layar

LCD Tutul layar minangka piranti gabungan sing kalebu layar LCD TFT lan teknologi sentuhan sing diluncurake ing layar. Piranti kasebut bisa nampilake konten lan tumindak minangka piranti antarmuka kanggo sapa wae sing nggunakake.

 

Zhaopin-Tech nyedhiyakake ukuran LCD Tutul layar kalebu:3,5 "layar tutul LCD,4.3 "Layar tutul LCD, 5" LCD touch screen,7 "layar tutul LCDlan10,1 "layar tutul LCD.

 

LCD Touch Screen is well suited for many products including Wearables, Cameras, Mobile deviceslanHome automation.

View as  
 
  • 2.8 inci 240x320 LCD Tutul layar yaiku layar LCD TFT 2.8 inci, resolusi 240x320, driver IC ST7789V, 27 pin FPC, antarmuka MCU, arah arah Oâ € ™ 12, Lampu mburi LED putih lan panel sentuhan kapasitif (6 Pins FPC) .Ing ngisor iki kira-kira 2,8 inci 240x320 LCD Tutul layar sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti 2.8 inci 240x320 LCD Tutul layar.

  • 3,5 inci layar LCD LCD xxx340 yaiku layar LCD 3.5 TFT, resolusi 320x240, driver IC HX8238-D, 54 pin FPC, antarmuka RGB, arah pandeleng Jam 6 Oâ € ™, cahya LED putih lan panel sentuhan kapasitif (10Pins FPC).

  • 4.3 inci layar Sentuh LCD 480x272 yaiku layar LCD 4.3 TFT, resolusi 480x272, driver IC TBD, 40 pin FPC, antarmuka RGB, arah pandeleng Jam 12 Oâ € ™, latar mburi LED putih lan panel sentuhan kapasitif (6Pins FPC).

  • 5 inci layar LCD LCD 800x480 yaiku layar LCD 5 TFT, resolusi 800x480, driver IC TBD, FPC pin 40, antarmuka RGB, arah pandeleng gratis, latar mburi LED putih lan panel sentuhan kapasitif (6Pins FPC).

  • 7 inci layar Sentuh 800x480 LCD yaiku layar LCD TFT 7 inci, resolusi 800x480, driver IC TBD, 50 pin FPC, antarmuka RGB, arah pandeleng Jam 6 Oâ € ™, lampu LED putih lan panel sentuhan kapasitif (6Pins FPC).

  • 7 inci layar sentuh LCD 1024x600 yaiku layar LCD 7 TFT, resolusi 1024x600, ICT TBD, 50 pin FPC, antarmuka RGB, arah pandeleng gratis, latar mburi LED putih lan panel sentuhan kapasitif (6Pins FPC) .Ing ngisor iki udakara 7 inci 1024x600 LCD Tutul Tampilan sing gegandhengan, Muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 7 inci 1024x600 LCD Tutul Tampilan.

Shenzhen Zhaopin minangka produsen lan kata kunci profesional ing China, Kita duwe kualitas tembung kunci uga disesuaikan. Sugeng rawuh kanggo mriksa kutipan karo kita, produk kita ana ing stok, welcome kanggo Grosir lan tuku akeh tembung kunci pabrik, Produk kita kabeh digawe ing China.