2.8 inci 240x320 Layar Sentuh LCD
  • Air Pro2.8 inci 240x320 Layar Sentuh LCD
  • Air Pro2.8 inci 240x320 Layar Sentuh LCD

2.8 inci 240x320 Layar Sentuh LCD

2.8 inci 240x320 LCD Tutul layar yaiku layar LCD TFT 2.8 inci, resolusi 240x320, driver IC ST7789V, 27 pin FPC, antarmuka MCU, arah arah Oâ € ™ 12, Lampu mburi LED putih lan panel sentuhan kapasitif (6 Pins FPC) .Ing ngisor iki kira-kira 2,8 inci 240x320 LCD Tutul layar sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti 2.8 inci 240x320 LCD Tutul layar.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka layar LCD Sentuh 2.8 inci 240x320

Kita nyedhiyakake layar LCD touch88 2408320 sing kalebu jinis trans-transfil a-Si TFT-LCD (modul tampilan kristal cair transistor silikon silikon) sing kasusun saka panel TFT-LCD, sirkuit driver, unit lampu mburi lan unit kapasitif layar tutul (6 pins FPC). Ukuran panel yaiku 2,8 inci lan resolusi yaiku 240x320. panel bisa nampilake nganti 262K warna. LCM bisa gampang diakses dening pengontrol mikro liwat antarmuka MCU.

 

Spesifikasi Produk saka layar LCD Sentuh 240,8 inci


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Jinis LCD

TFT / TRANSMISSIF

 

2

Ukuran layar

2.8inch (diagonal)

 

3

Resolusi

240xRGBx320

 

4

Nomer warna

262K TFT

 

5

Pengaturan Werna

RGB-stripe

 

6

IC driver

ST7789V

 

7

Cahaya Mburi

LED putih * 4

 

8

Ndeleng Arah

12

Jam Oâ € ™

9

Antarmuka

Antarmuka MCU

 

10

Perawatan lumahing

Motong UV

 

11

panel tutul

Kapasitif

6 pins FPC

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

50.00 (W) x69.20 (H) x3.42 (T) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah deleng

44.00x58.4

mm

Wilayah aktif

43.20 (W) x57.60 (H)

mm

Resolusi

Titik 240xRGBx320

-

Ukuran titik

0.18x0.18

mm

Nilai luminance

-

cd / ㎡

 

Drawing Produksi layar LCD Tutul 2.8 inci 240x320

 

 

 

PINS Produksi Definisi layar LCD Sentuhan 2.8 inci 240x320

 

PIN NO.

Simbul

Aku / O

Katrangan

1

LEDA

Suplai Daya BL

Pin ing latar mburi

2

LEDK

Suplai Daya BL

PIN saka latar mburi cahya

3

GND

P

Lemah

4

RESET

I

Reset Pin

5

IM1

Aku / O

GND / IOVCC

6-14

DB0-DB8

Aku / O

Data Bus

15

NC

NC

NC

16

NC

NC

NC

17

CS

I

Chip Pilih Pin

19

GND

P

Lemah

20

WR

I

Tulis Aktifake pin

21

GND

P

Lemah

22

RS

I

Komando lan Data pilih pin

23

VDD

P

Daya Kanggo Logika

24

VDD

P

Daya Kanggo Logika

25

GND

P

Lemah

26

NC

NC

NC

27

NC

NC

NC


Fitur Produk lan Aplikasi layar Sentuh LCD LCD LCD LCD LCD 2.8


 

 

Pemriksaan Produk layar LCD Sentuh 2.8 inci 240x320

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.

Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan abot saka layar LCD Tutul 2.8 inci 240x320

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar


Rekomendasi


Panas Tags: 2.8 inci 240x320 Layar Tutul LCD, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码