7 inci Tampilan Tutul LCD 1024x600
  • Air Pro7 inci Tampilan Tutul LCD 1024x600
  • Air Pro7 inci Tampilan Tutul LCD 1024x600

7 inci Tampilan Tutul LCD 1024x600

7 inci layar sentuh LCD 1024x600 yaiku layar LCD 7 TFT, resolusi 1024x600, ICT TBD, 50 pin FPC, antarmuka RGB, arah pandeleng gratis, latar mburi LED putih lan panel sentuhan kapasitif (6Pins FPC) .Ing ngisor iki udakara 7 inci 1024x600 LCD Tutul Tampilan sing gegandhengan, Muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 7 inci 1024x600 LCD Tutul Tampilan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka Tampilan Tutul LCD 1024x600 7 inci

Kasedhiya 7 inci 1024x600 LCD Tutul Tampilan yaiku jinis translapif a-Si TFT-LCD (modul sinaran kristal cair transistor silikon silikon) sing kasusun saka panel TFT-LCD, sirkuit driver, unit lampu lan kapasitor lan unit capacitive panel tutul (6 pins FPC). Ukuran panel 7 inci lan resolusi 1024x600. panel bisa nampilake nganti 16M warna. LCM bisa gampang diakses antarmuka RGB.

 

Spesifikasi Produk saka 7 inci Tampilan Tutul LCD 1024x600


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Jinis LCD

TFT matriks aktif, Tipe transitif

 

2

Ukuran layar

7inin

 

3

Resolusi

1024xRGBx600

 

4

Nomer warna

16M

 

5

Pengaturan Werna

Strip vertikal RGB

 

6

IC driver

-

 

7

Cahaya Mburi

LEDx27 putih

 

8

Ndeleng Arah

ALL

 

9

Antarmuka

24 bit RGB with Serial Antarmuka

 

10

Antarmuka Number

40 PINS FPC

 

11

TutulPanel

Kapasitif

6 pins FPC

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

176.40 (W) x111.00 (H) x5.2 (T) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah aktif

154.08 (W) x85.92 (H)

mm

Resolusi

Titik 1024xRGBx600

-


Gambar Produksi Tampilan Tutul LCD 1024x600 7 inci

PINS Produksi definisi 7-layar LCD Tutul 1024x600


PIN NO.

Simbul

Aku / O

Katrangan

1-2

LED-A

P

Daya kanggo anod lampu LED

3-4

LED-K

P

Daya kanggo katod lampu LED

5

GND

P

Power ground

6

VCOM

I

Tegangan umum

7

DVDD

P

Pasokan daya kanggo blok digital.

8

MODE

I

Mode DE / SYNC pilih.

9

DE

I

Data input ngontrol kontrol.

10

VSD

I

Sinyal sink vertikal

11

HSD

I

Sinyal sink horisontal

12-19

B7 ~ B0

I

Data biru

20-27

G7 ~ G0

I

Data ijo

28-35

R7 ~ R0

I

Data abang

36

GND

P

Power ground

37

DCLK

I

Jam kanggo data input

38

GND

P

Power ground

39

SHLR

I

Kontrol arah arah sumber.

40

UPDN

I

Kontrol arah pindai gerbang

41

VDDG (VGH)

P

Pasokan daya kanggo output drive gerbang dhuwur

42

VEEG(VGLï¼ ‰

P

Pasokan daya kanggo output drive gerbang kurang

43

AVDD

P

Pasokan daya kanggo blok digital. Reset global

44

RSTB

I

Reset global Hardware. Cilik aktif.

45

NC

-

NC

46

VCOM

I

Tegangan umum

47

KANGGO

I

Fungsi ngaktifake ngontrol.

48

GND

P

Power ground

49-50

NC

-

NC

 

Fitur Produk lan Aplikasi Tampilan Tutul LCD 1024x600 7 inci


 

 

Kontrol Kualitas Produk 7 inci LCD LCD 1024x600

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.

Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan parat saka Tampilan Tutul LCD 1024x600 7 inci

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: Tampilan Tutul LCD 1024x600 7 inci, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码