Warta Industri

Ciri khas

2019-12-06

Cahya mandiri, ora ana lampu mburi (Backlight) lan filter warna (Filter Warna)
Bobot entheng lan kekandelan tipis (<2mm)
Konstruksi prasaja, daya tahan dhuwur lan regane murah
Voltase drive lemah (3 ~ 9V)
Ora watesan sudhut ndeleng
padhang dhuwur
Padhang (16lm / W)
Kontras sing dhuwur (> 10,000: 1)
Ditutup ing kualitas apik
Tanggepan cepet (10))
Werna lengkap
Ukuran gedhe
Nggunakake substrat plastik
Rangkaian suhu amba: -40 ° C~85 ° C