Babagan awake dhewe

Petugas perusahaan kita dumunung ing distrik BaoAn, Kota ShenZhen. Situs pabrik ngemot luwih saka 10.000 m2 lan 150 karyawan. Iku adhedhasar ing Dongguan Qishi Town. Wiwiti saka panyiapan, teknologi canggih lan implementasine kanthi manajemen kualitas kanggo produksi ditrapake. Jinis macem-macem tampilan lan modul, kayata TN, STN, FSTN & TFT yaiku manufaktur lan cocog karo panel sentuhan resistif utawa kapasitif.