Grafis LCD Mono Grafis

Grafis LCD Mono Grafis ing kisaran COB /COG/ TAB struktur lan kalebu122x32128x64160x32160x128160x160192x64192x128240x64240x128240x160320x240.

Grafis LCD Mono Grafis kasedhiya ing STN / FSTN kanthi lampu latar LED kanthi antarmuka sing beda ing taun 6800SPI8080I2C.

Grafis LCD Mono Grafis bisa digunakake ing peralatan mesin instrumen lan industri uga peralatan omah listrik, elektronik konsumen kalebu barang putih, sistem POS, aplikasi ing omah, otomatisasi, sistem tampilan audio / visual, lan piranti medis.

View as  
 
  • 122x32 Tampilan LCD Grafis dibangun karo pengontrol IC ST7920-0B Kanthi kode GB kode sing disederhanakake yaiku 3 Serial Interface, LCD STN-BLUE-NEGATIVE (segmen 122 lan 32 commons), karakter dot-matriks 122x32, 6 Oâ Arah ndeleng jam € ™, Lampu Lampu LED Putih. Ing ngisor iki kira-kira 122x32 Tampilan LCD Grafik sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu sampeyan supaya bisa luwih ngerti babagan tampilan LCD LCD Graphic 122x32.

  • 240x64 Tampilan LCD Grafis dibangun karo pengontrol IC ST7529 kanthi kode karakter sing disederhanakake kode GB sing kalebu 8080 Seri 8-Bit Parallel Interface, LCD FSTN-BLUE-POSITIVE (32 Grey Grey) (240 segmen lan 64 komon), dot karakter 240x64 -matrix, 12 arah tampilan jam Oâ € ™, Lampu Lampu LED Putih. Ing ngisor iki kira-kira 240x64 Tampilan LCD Grafis sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti LCD LCD LCDx.

  • 160x160 Tampilan LCD Grafik dibangun karo pengontrol IC S6B0108, yaiku 8080 Seri 8-Bit Parallel Interface, STN-Y / G-POSITIVE LCD (160 segmen lan 160 komon), karakter aksara 160x160, titik-matriks, 6 jam arah, White LED Backlight.Ing ngisor iki sing ana hubungane karo LCDx LCD 160x160, aku ngarep-arep bisa luwih ngerti 160x160 layar LCD LCD.

  • 240x128 Tampilan LCD Grafis dibangun karo IC T6963C sing nganggo kontrol 8080 Seri 8-Bit Parallel Interface, LCD STN-BLUE-NEGATIVE (240 segmen lan 128 commons), 240x128 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah arah jam, Lampu LED Lampu Putih yaiku ing ngisor iki sing ana ing 240x128 Grafis LCD Graphic, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti LCD LCD LCDx.

  • 320x240 Tampilan LCD Grafik dibangun karo pengontrol IC RA8835, sing 8080 Seri 8-Bit Parallel Interface, STN-BLUE-NEGATIVE LCD (320 segmen lan 240 commons), 320x240 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah ndeleng, Putih LED Backlight.Ing ngisor iki kira-kira 320x240 Tampilan LCD Grafik sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti 320x240 Tampilan LCD Grafis.

  • 12232 LCD LCD tampilan dibangun karo pengontrol IC SBN1661G-M18, yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ‰, STN-Y / G-POSITIF LCD (122 segmen lan 32 commons), 122x32 karakter dot-matrix, 6 Oâ Arah panunjuk jam € ™, Y / G LED Backlight. Ing ngisor iki kira-kira 12232 LCD LCD Graphic gegandhengan, aku ngarep-arep mbantu luwih ngerti 12232 LCD LCD Graphic.

Shenzhen Zhaopin minangka produsen lan kata kunci profesional ing China, Kita duwe kualitas tembung kunci uga disesuaikan. Sugeng rawuh kanggo mriksa kutipan karo kita, produk kita ana ing stok, welcome kanggo Grosir lan tuku akeh tembung kunci pabrik, Produk kita kabeh digawe ing China.