5 inci layar Sentuh 800x480 LCD
  • Air Pro5 inci layar Sentuh 800x480 LCD
  • Air Pro5 inci layar Sentuh 800x480 LCD

5 inci layar Sentuh 800x480 LCD

5 inci layar LCD LCD 800x480 yaiku layar LCD 5 TFT, resolusi 800x480, driver IC TBD, FPC pin 40, antarmuka RGB, arah pandeleng gratis, latar mburi LED putih lan panel sentuhan kapasitif (6Pins FPC).

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka layar Sentuh LCD 5 inci 800x480

Kita nyedhiyakake layar Sentul LCD 5x 800x480 sing kalebu jinis transfektif a-Si TFT-LCD (modifikasi kristal cair transistor cair transistor silikon), yaiku kasusun saka panel TFT-LCD IPS, sirkuit driver, unit lampu latar lan panel sentuhan kapasitif. Ukuran panel 5 inci lan resolusi 800x480. panel bisa nampilake nganti 16M warna. LCM bisa gampang diakses antarmuka RGB.

 

Spesifikasi Produk saka layar LCD 5x 800x480


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Jinis LCD

TFT matriks aktif, Tipe transitif

 

2

Ukuran layar

5inin

 

3

Resolusi

IPS (800xRGBx480)

 

4

Nomer warna

16M

 

5

Pengaturan Werna

Strip vertikal RGB

 

6

IC driver

-

 

7

Cahaya Mburi

LEDx6 putih

 

8

Ndeleng Arah

Kabeh

 

9

Antarmuka

24 bit RGB with Serial Antarmuka

 

10

Antarmuka Number

40 PINS FPC

 

11

TutulPanel

Kapasitif

6 pins FPC

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

120.7 (W) x75.8 (H) x4.76 (T) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah aktif

108.0 (W) x64.8 (H)

mm

Resolusi

Titik 800xRGBx480

-

Pixel Pitch

0,135 (W) x0.135 (H)

mm

 

Gambar Produksi layar Sentuh LCD 5x 800x480

 

 

PINS Produksi definisi layar Sentuh LCD 5x 800x480

 

Pin Ora.

Simbul

Aku / O

Fungsi

1

VLED-

P

Daya kanggo katod lampu LED

2

VLED +

P

Daya kanggo anod lampu LED

3

GND

P

Power ground

4

VCC

P

Voltase listrik

5-12

R0-R7

I

Data abang

13-20

G0-G7

I

Data ijo

21-28

B0-B7

I

Data ireng

29

GND

P

Power ground

30

CLK

I

Jam piksel

31

DISP

I

Tampilake / mati

32

HYSNC

 

Sinyal sink horisontal

33

VSYNC

 

Sinyal sink vertikal

34

DEN

I

Data Aktifake

35

NC

-

Ora connection

36

GND

P

Power ground

37

XR (NC)

I

Panel tutul nyambung PIN / NC

38

YD (NC)

I

Panel tutul nyambung PIN / NC

39

XL (NC)

I

Panel tutul nyambung PIN / NC

40

YU (NC)

I

Panel tutul nyambung PIN / NC

 

Fitur Produk lan Aplikasi layar Sentuh LCD 5x 800x480


 

 

 

Kualitas Ngontrol Produk Produk 5 inci 800x480 layar Sentuh LCD

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.

Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan parah saka LCD LCD TFT 5 inci 800x480

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: 5 inci layar sentuh 800x480 LCD, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码