Produk

View as  
 
  • 2.8 inci 240x320 LCD Tutul layar yaiku layar LCD TFT 2.8 inci, resolusi 240x320, driver IC ST7789V, 27 pin FPC, antarmuka MCU, arah arah Oâ € ™ 12, Lampu mburi LED putih lan panel sentuhan kapasitif (6 Pins FPC) .Ing ngisor iki kira-kira 2,8 inci 240x320 LCD Tutul layar sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti 2.8 inci 240x320 LCD Tutul layar.

  • 1.54 inci 240x240 TFT LCD yaiku layar LCD TFT 1.54 inci, resolusi 240x240, driver IC ST7789V, 24 pin FPC, antarmuka MCU 8-bit, arah ndeleng gratis, lampu LED LED putih. Ing ngisor iki kira-kira 1.54 inci 240x240 TFT LCD sing ana hubungane, aku ngarep-arep. kanggo mbantu luwih ngerti 1,54 inci 240x240 LCD TFT.

  • Tampilan OLED 0.63 inci, Skrin OLED PM PM, Nomer Piksel: 120x28, Driver IC SSD1312, 14 pin FPC, antarmuka I2C, cocog kanggo piranti sing bisa dipakai, mp3, piranti portebel, alat perawatan pribadi, pen record swara, piranti kesehatan, lsp. Ing ngisor iki kira-kira 0.63 inci OLED Tampilan sing gegandhengan, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerti 0.63 inci OLED Display.

  • 1602 Tampilan LCD Karakter dibangun karo IC ST7066U-0A sing kontroller yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ST, STN-Y / G-POSITIVE LCD (80 segmen lan 16 commons), 16x2 karakter dot-matrix, 6 Oâ Arah panunjuk jam € ™, Y / G LED Backlight.Ing ngisor iki kira-kira 1602 Tampilan LCD Karakter sing gegandhengan, aku ngarep-arep mbantu luwih ngerti 1602 Tampilan LCD Tampilan.

  • 122x32 Tampilan LCD Grafis dibangun karo pengontrol IC ST7920-0B Kanthi kode GB kode sing disederhanakake yaiku 3 Serial Interface, LCD STN-BLUE-NEGATIVE (segmen 122 lan 32 commons), karakter dot-matriks 122x32, 6 Oâ Arah ndeleng jam € ™, Lampu Lampu LED Putih. Ing ngisor iki kira-kira 122x32 Tampilan LCD Grafik sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu sampeyan supaya bisa luwih ngerti babagan tampilan LCD LCD Graphic 122x32.

  • Layar IPS 4.3 inci, resolusi 800x480, LCD layar Sentuh Capacitive, antarmuka HDMI kanggo nampilake, port Micro-USB kanggo panel sentuhan lan kekuwatan, Dirancang kanggo Raspberry Pi, BB Black, Banana Pi Nano Pi, lsp; Ing ngisor iki kira-kira 4.3 inci HDMI LCD Tampilan sing gegandhengan, Muga-muga mbantu luwih ngerti 4.3 LCD LCD LCD tampilan.