20x4 Tampilan LCD Karakter
  • Air Pro20x4 Tampilan LCD Karakter

20x4 Tampilan LCD Karakter

20x4 Tampilan LCD Karakter dibangun karo pengontrol IC ST7066U-0A & ST7063x2 yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ‰, LCD STN-BLUE-NEGATIVE (80 segmen lan 16 commons), 20x4 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah ndeleng jam, WHITE LED Backlight.Ing ngisor iki kira-kira 20x4 Tampilan LCD Tampilan sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih Ngerteni LCD LCD 20x4.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan Produk saka 20x4 Tampilan LCD Karakter

Kita nyedhiyakake 20x4 Tampilan LCD Karakter yaiku modul LCD 20x4 karakter dot-matrix. Nduwe panel STN dumadi saka 80 segmen lan 16 commons. LCM bisa gampang diakses dening mikrokontroler liwat antarmuka seri 6800.


Fitur Produk saka 20x4 Tampilan LCD Karakter


Format Tampilan

20 Aksara x 4 Garis

Jinis LCD

STN-BLUE-NEGATIVE

Mode Polarizer

TRANSFIKTIF

Cara drive

1/16 Kawajiban, 1/5 Bias

Ndeleng Arah

6 jam Oâ € ™

Controller

ST7066U-0A, ST7063x2

Antarmuka

8-Bit Parallel Antarmuka (6800 Series)

Latar mburi

WHITE LED Latar mburi

 

SPESIFIKASI MEKANIKAL saka layar LCD Karakter 20x4

 

Item

Katrangan

Unit

Ukuran Modulasi

98.0 (W) x59.95.0 (H) x13.7 (Max) (T)

mm

Area Ndeleng

76.0 (W) x25.2 (H)

mm

Wilayah sing Aktif

70.40 (W) x20.80 (H)

mm

Ukuran Dot

0,55 (W) x 0.55 (H)

mm

Dot Pitch

0,60 (W) x 0.60 (H)

mm

Ukuran Karakter

2.95 (W) x4.75 (H)

mm

 

Gambar Produk saka LCD LCD 20x4 Tampilan

 

 HUKUMAN PIN INTERFACE PIN layar LCD LCD Karakter 20x4


PIN Ora.

Simbul

Tingkat

Katrangan

1

VSS

P

Lemah

2

VDD

P

Pasokan daya kanggo logika (+ 3.3V)

3

V0

P

Pasokan daya kanggo LCD

4

RS

H / L

Pilih dhaptar.

0: Dhaptar instruksi (kanggo nulis)

Bendera sing sibuk: counter counter address (kanggo diwaca)

1: Dhaptar data (kanggo nulis lan maca)

5

R / W

H / L

Pilih maca utawa nulis.

0: Tulis

1: Wacan

6

E H,

Hâ † 'L

Wiwiti data maca / nulis.

Waca data nalika E â € œHâ €;

Tulis data ing pojokan E

7

DB0

H / L

Data Bit0

8

DB1

H / L

Data Bit1

9

DB2

H / L

Data Bit2

10

DB3

H / L

Data Bit3

11

DB4

H / L

Data Bit4

12

DB5

H / L

Data Bit5

13

DB6

H / L

Data Bit6

14

DB7

H / L

Data Bit7

15

BLA

P

Power supply for LED Latar mburi (+3.3V)

16

BLK

P

Power supply for LED Latar mburi (0V)

 

Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD 20x4 Tampilan

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan abot saka layar LCD Karakter 20x4

1) .Payuhan Sarat: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 6-8 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, MOQ kita uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 6-8 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi


Panas Tags: 20x4 Tampilan LCD Karakter, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码