7 inci LCD LCD LCD 1024x600
  • Air Pro7 inci LCD LCD LCD 1024x600
  • Air Pro7 inci LCD LCD LCD 1024x600
  • Air Pro7 inci LCD LCD LCD 1024x600
  • Air Pro7 inci LCD LCD LCD 1024x600
  • Air Pro7 inci LCD LCD LCD 1024x600

7 inci LCD LCD LCD 1024x600

Tampilan LCD IPS 7 inci, résolusi 1024x600, LCD layar Tutul Capacitive, antarmuka HDMI kanggo nampilake, port Micro-USB kanggo panel sentuhan lan kekuwatan, Dirancang kanggo Raspberry Pi, BB Black, Banana Pi Nano Pi, etc; Hubungan LCD HDMI LCD 1024x600, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerteni babagan 7 inci HDMI LCD Display 1024x600.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka Tampilan LCD HDMI 7 inci 1024x600

Kita nyedhiyakake 7 inci HDMI LCD Display 1024x600 yaiku 1024x600, layar IPS, 7-inci layar Sentuh Capacitive Touch, antarmuka HDMI, ndhukung macem-macem sistem

 

Spesifikasi Produk saka LCD LCD 7 inci 1024x600


Item informasi umum

Isi

Unit

Ukuran LCD (Diagonal)

7

inci

Jinis Tampilan LCD

TFT / IPS

-

Modul LCD

Biasane Putih

-

Pandhuan Ndeleng sing Disaranake

Gratis

jam oâ € ™

Arah panyebrangan abu-abu

6

jam oâ € ™

Ukuran modul (WxHxT)

176.40x114.00x8.6

mm

Wilayah aktif (WxH)

154.08x85.92

mm

Jumlah piksel (Resolusi)

1024RGBx600

piksel

Jarak piksel (WxH)

0.1506x0.1432

mm

Aransemen Pixel Warna

RGB Stripe

-

LCD Pemandu LCD

TBD

-

Jinis Interface Type

HDMI (Tampilan) & USB (ndemek)

-

Dhukungan sistem

Android / Win7 / Win8

 

Voltase Input voltase

5.0V

V

Konsumsi Kapabilitas Modul

TBD

mw

Nomer Werna

16.7M

-

Jinis latar mburi

LED putih

-


Product Feature and Application of the 7 inci HDMI LCD Display 1024x600

7 inci IPS screen, 1024x600 hardware resolution;

Kontrol tutul capacitive;

Ndhukung PC mini sing populer kayata Raspberry Pi, BB Black, uga komputer desktop umum

Yen nggarap Raspberry Pi, ndhukung Raspbian / Ubuntu / Kali / Retropie / WIN10 IOT, driver gratis;

Nalika kerja minangka monitor komputer, ndhukung Windows 10 / 8.1 / 8/7, tutul kaping lima, lan driver gratis;

 

Product Drawing of the 7 inci HDMI LCD Display 1024x600

 

 

 

Product Advantage of the 7 inci HDMI LCD Display 1024x600

Penyetor daya USB, USB loro pasokan tenaga listrik lan antarmuka tutul;

Chip dekoding HDMI diwasa kanthi kinerja stabil;

Layar sentuhan kapasitif ngetrapake struktur G + G kanthi kaca templat lengkap, sing ndukung 5 sentuhan biasane lan bakal nggawe pengalaman pelanggan kanthi apik;

Sistem Windows bakal adaptasi dhewe, customer mung kudu ngatur resolusi output HDMI kanggo sistem liyane. Bakal nate ngirit wektu kanggo para pembalap LCD sing debugging, lan para pelanggan kanthi cepet nggawe produk dhewe kanthi gampang.

PCB nganakake proses nglelep emas dobel kanthi kinerja stabil lan dipercaya.

Bolongan Position dilindhungi undhang-undhang ing PCB kanggo nggampangake instalasi lan fiksasi pelanggan.


Product Quality Control of the 7 inci HDMI LCD Display 1024x600

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Accessaries of the 7 inci HDMI LCD Display 1024x600

7 inci HDMI LCD x1
1M HDMI kabel x1
1M USB jinis Plug micro USB plug plug x1


Delivery, shipping and Severing of 7 inci HDMI LCD Display 1024x600

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.

4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar


Ukuran liyane LCD LCD tampilan saiki.


Rekomendasi


4.3 inci HDMI LCD Display

5 inci HDMI LCD Display

10.1 inci HDMI LCD Display

Panas Tags: Tampilan LCD HDMI 7 inci 1024x600, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码