LCD LCD TFT 2.8 inci
  • Air ProLCD LCD TFT 2.8 inci
  • Air ProLCD LCD TFT 2.8 inci

LCD LCD TFT 2.8 inci

LCD LCD TFT 2.8 inci yaiku layar LCD TFT 2.8 inci, résolusi 240x320, driver IC ST7789V, 40 pin FPC, antarmuka RGB 18 bit, 6 arah arah Oâ € ™, lampu mburi LED putih.Ing ngisor iki ana hubungane karo LCD LCD TFT 2.8 inci. , Muga-muga sampeyan bisa mbantu luwih Ngerteni LCD LCD TFT 2.8.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka Tampilan LCD TFT 2.8 inci

Kita nyedhiyakake LCD TFT 2.8 inci yaiku jinis trans-transparan a-Si TFT-LCD (modifikasi kristal cair transistor silikon silikon) sing kasusun saka panel TFT-LCD, sirkuit driver lan unit lampu mburi, Ukuran panel yaiku 2,8 inci lan resolusi kasebut yaiku 240x320. panel bisa nampilake nganti 262K warna. LCM bisa gampang diakses dening pengontrol mikro liwat antarmuka RGB.

 

Spesifikasi Produk saka LCD LCD TFT 2.8 inci


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Jinis LCD

Orarmally White,Transmissive LCD

 

2

Ukuran layar

2.8inch

 

3

Resolusi

240xRGBx320

 

4

Nomer warna

262K TFT

 

5

Pengaturan Werna

Strip vertikal RGB

 

6

IC driver

ST7789V

 

7

Cahaya Mburi

LEDx4 Putih

 

8

Arah panyulingan skala abu-abu

12

Jam Oâ € ™

9

Ndeleng Arah

6

Jam Oâ € ™

10

Antarmuka

RGB antarmuka 18 dicokot

 

11

Perawatan lumahing

Motong UV

 

12

panel tutul

N / A

 

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

50.00 (W) x69.20 (H) x2.35 (T) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah deleng

44.00 (W) x58.4 (H)

mm

Wilayah aktif

43.20 (W) x57.60 (H)

mm

Resolusi

Titik 240xRGBx320

-

Ukuran titik

0.18x0.18

mm

Nilai luminance

-

cd / ㎡

 

Drawing Produksi Tampilan LCD TFT 2.8 inci

 

 

PINS Produksi definisi Tampilan LCD TFT 2.8 inci

 

Ora.

Simbul

Katrangan

1

GND

Lemah

2

LEDA

Simpul latar

3

LEDK1

Katon latar mburi

4

LEDK2

Katon latar mburi

5

LEDK3

Katon latar mburi

6

LEDK4

Katon latar mburi

7

XR (NC)

Panel tutul koordinasi ing sisih tengen nggambar gambar

8

YU (NC)

Panel sentral koordinasi ing gambar sisih ndhuwur

9

XL (NC)

Panel sentral koordinasi ing sisih kiwa gambar nggambar

10

YD (NC)

Panel tutul koordinasi ing sisih ngisor nggambar gambar

11

RESET

Reset sinyal, kurang sithik

12

VSYNC

Sinyal sinkronisasi.

13

HSYNC

Sinyal sinkronisasi horisontal.

14

DOTCLK

Tandha jam jam.

15

Gampang

A data Gampang signal in RGB I/F mode

16-21

R0-R5

Bus data abang

22-27

G0-G5

Bus data ijo

28-33

B0-B5

Bus data biru

34

SDO

Output data serial

35

SDI

Input data serial

36

SCL

Jam Serial

37

CS

Chip pilih sinyal

38

IOVCC

Pasokan daya kanggo sistem IO, 2.8V / 1.8V (TYP)

39

VCI

Pasokan listrik, 2.8V (TYP)

40

GND

GND

 

Fitur Produk lan Aplikasi Tampilan LCD TFT 2.8 inci


 

 

 

Pemriksaan Produk saka LCD LCD TFT 2.8 inci

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.

Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan abot saka LCD LCD TFT 2.8

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.

Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

 

 

Panas Tags: Tampilan LCD TFT 2.8 inci, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码