3,5 inci LCD TFT LCD 640x480
  • Air Pro3,5 inci LCD TFT LCD 640x480
  • Air Pro3,5 inci LCD TFT LCD 640x480

3,5 inci LCD TFT LCD 640x480

3,5x480 LCD LCD TFT 640x480 yaiku layar LCD 3.5 TFT, resolusi 640x480, driver IC NV3052, 54 pin FPC, 24GB RGB nganggo Interial Serial, arah ndeleng gratis, lampu latar LED putih. , Muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 3.5 inci TFT LCD Display 640x480.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka LCD LCD TFT 3,5 inci 640x480

Kita nyedhiyakake LCD LCD TFT 3.5 inci yaiku jinis trans-transparan a-Si TFT-LCD (modul tampilan kristal cair transistor silikon silikon), sing kasusun saka panel TFT-LCD IPS, sirkuit driver lan unit lampu mburi, ukuran panel 3,5 inci lan resolusi 640x480. panel bisa nampilake nganti 16M warna. LCM bisa gampang diakses antarmuka RGB.

 

Spesifikasi Produk saka LCD LCD TFT 3,5 inci 640x480


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Jinis LCD

TFT matriks aktif, Tipe transitif

 

2

Ukuran layar

Cengkiren

 

3

Resolusi

IPS (640xRGBx480)

 

4

Nomer warna

16M

 

5

Pengaturan Werna

Strip vertikal RGB

 

6

IC driver

NV3052

 

7

Cahaya Mburi

LEDx6 putih

 

8

Ndeleng Arah

Kabeh

 

9

Antarmuka

24 bit RGB with Serial Antarmuka

 

10

Antarmuka Number

54 PINS FPC

 

11

TutulPanel

NA

 

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

76.90 (W) x63.90 (H) x3.27 (T) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah aktif

70.08 (W) x52.56 (H)

mm

Resolusi

Titik 640xRGBx480

-

 

Drawing Produksi Tampilan LCD TFT 3,5 inci 640x480

 

 

PINS Produksi definisi Tampilan LCD TFT 3,5 inci 640x480


Ora.

SYMBOL

PEMBANGUNAN

1 ~ 2

VBL-

KATHODE DENGAN LATIHAN LED

3 ~ 4

VBL +

KANGGO LED BALIK

5

YU

Gunakake PIN PANEL

6

XR

Gunakake PIN PANEL

7

NC

NC

8

RESET

SISTEM Reset

9

SPENA (nCS)

SIGNAL SERAT DATA

10

SPCLK (SCL)

SIGNAL KLOK SERIAL

11

SPDAT (SDI)

SIGNAL SERAT DATA

12 ~ 19

B0-B7

BLUE DATA

20 ~ 27

G0-G7

DATA GAMPANG

28 ~ 35

R0-R7

RED DATA

36

HSYNC

Sinyal sinkronisasi

37

VSYNC

Sinyal sinkronisasi pigura

38

DCLK

DOTCLK

39-40

NC

NC

41

VDDIO

KAWASAKI KABEH IASA PIN

42

VCC

SISTEM VCC

43

YD

Gunakake PIN PANEL

44

XL

Gunakake PIN PANEL

45-51

NC

NC

52

ENB (DEN)

Tampilan ngaktifake pin saka pengontrol

53

GND

SISTEM GND

54

AVSS

SISTEM GND

 

Fitur Produk lan Aplikasi LCD LCD LCD TFT 640x480


 

 

 

Produk Kualitas Kontrol Tampilan LCD TFT 3,5 inci 640x480

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.

Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan Nemen saka LCD LCD LCD TFT 640x480

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: 3,5x LCD LCD LCD TFT 640x480, China, Produsen, Pabrik, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Saham, Bulk, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码