3,5 inci LCD LCD TFT
  • Air Pro3,5 inci LCD LCD TFT
  • Air Pro3,5 inci LCD LCD TFT

3,5 inci LCD LCD TFT

LCD LCD TFT 3,5 inci yaiku layar LCD TFT 3.5 inci, resolusi 320x240, driver IC HX8238-D, 54 pin FPC, 24 bit RGB karo Serial Interface, 6 Oâ € ™ arah tampilan Jam, lampu LED LED putih. Ing ngisor iki kira-kira 3,5 inci TFT LCD Tampilan sing gegandhengan, Muga-muga mbantu luwih ngerti 3.5 inci TFT LCD Display.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka Tampilan LCD TFT 3,5 inci

Kita nyedhiyakake LCD LCD TFT 3.5 inci yaiku jinis transpisif a-Si TFT-LCD (tampilan modifikasi kristal cair transistor silikon silikon), sing kasusun saka panel TFT-LCD, sirkuit driver lan unit lampu, panel ukuran ukurane 3,5 inci lan résolusi yaiku 320x240. panel bisa nampilake nganti 16M warna. LCM bisa gampang diakses antarmuka RGB.

 

Spesifikasi Produk saka LCD LCD TFT 3,5


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Jinis LCD

TFT matriks aktif, Tipe transitif

 

2

Ukuran layar

Cengkiren

 

3

Resolusi

QVGA (320xRGBx240)

 

4

Nomer warna

16M TFT

 

5

Pengaturan Werna

Strip vertikal RGB

 

6

IC driver

HX8238-D

 

7

Cahaya Mburi

LEDx6 putih

 

8

Ndeleng Arah

6

Jam Oâ € ™

9

Antarmuka

24 bit RGB with Serial Antarmuka

 

10

Antarmuka Number

54 PINS FPC

 

11

TutulPanel

TP

 

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

76.90 (W) x63.90 (H) x4.65 (T) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah deleng

71.08 (W) x53.56 (H)

mm

Wilayah aktif

70.08 (W) x52.56 (H)

mm

Resolusi

Dosis 320xRGBx240

-

Pixel Pitch

0.219x0.219

mm

 

Gambar Produksi Tampilan LCD TFT 3,5 inci


 

 

PINS Produksi definisi Tampilan LCD TFT 3,5 inci


Ora.

SYMBOL

PEMBANGUNAN

1 ~ 2

VBL-

KATHODE DENGAN LATIHAN LED

3 ~ 4

VBL +

KANGGO LED BALIK

5

YU

Gunakake PIN PANEL

6

XR

Gunakake PIN PANEL

7

NC

NC

8

RESET

SISTEM Reset

9

SPENA (nCS)

SIGNAL SERAT DATA

10

SPCLK (SCL)

SIGNAL KLOK SERIAL

11

SPDAT (SDI)

SIGNAL SERAT DATA

12 ~ 19

B0-B7

BLUE DATA

20 ~ 27

G0-G7

DATA GAMPANG

28 ~ 35

R0-R7

RED DATA

36

HSYNC

Sinyal sinkronisasi

37

VSYNC

Sinyal sinkronisasi pigura

38

DCLK

DOTCLK

39-40

NC

NC

41

VDDIO

KAWASAKI KABEH IASA PIN

42

VCC

SISTEM VCC

43

YD

Gunakake PIN PANEL

44

XL

Gunakake PIN PANEL

45-51

NC

NC

52

ENB (DEN)

Tampilan ngaktifake pin saka pengontrol

53

GND

SISTEM GND

54

AVSS

SISTEM GND

 

Fitur Produk lan Aplikasi Tampilan LCD TFT 3,5 inci


 

 

 

Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD TFT 3,5

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.

Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan abot saka LCD LCD LCD TFT

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: 3,5 inci LCD TFT LCD, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码