LCD LCD Mono

Minangka produsen modul tampilan LCD lan pangembang teknis ing modul tampilan industri, Zhaopin-Tech entuk reputasi kanggo produk modul LCD Mono LCD sing kalebu Tampilan LCD Grafis, Tampilan LCD Karakter lan jinis modul tampilan LCD sing digawe.

Struktur modul LCD Mono LCD ing jinis COB / TAB / COG lan latar mburi kasedhiya ing warna biru, Green, White, Yellow-Green, Red lan Amber.

Modul tampilan LCD Mono kalebu standar TN / STN / FSTN / VATN, Positif utawa Negatif, Transflective / Transmissive / Reflektif.

View as  
 
  • 12864 Tampilan LCD Grafis dibangun karo pengontrol IC ST7920-0B Kanthi kode karakter sing disederhanakake GB yaiku 6800 Interface Paralel 8-Bit utawa antarmuka Serial, STN - LCD BLUE-NEGATIVE (128 segmen lan 64 commons), karakter 128x64 dot-matrix, arah ndeleng jam Oâ € ™, Lampu Lampu LED Putih.

  • 16032 LCD LCD tampilan dibangun karo pengontrol IC ST7920-0B Kanthi kode karakter sing disederhanakake GB yaiku 6800 seri paralel 8-bit, antarmuka STN-POSITIVE (160 perangan lan 32 komons), dot-matriks 160x32 karakter, 6 Oâ Arah ndeleng jam € ™, Lampu LED Y / G.

  • 12832 Tampilan LCD Grafis dibangun karo IC ST7567 sing ngontrol sing antarmuka Serial (SPI-4) utawa antarmuka Paralel 8-bit, LCD STN-POSITIVE (128 segmen lan 32 komons), dot-matriks 128x32 karakter, 12 Oâ € ™ arah ndeleng jam, Lampu LED Putih.

Shenzhen Zhaopin minangka produsen lan kata kunci profesional ing China, Kita duwe kualitas tembung kunci uga disesuaikan. Sugeng rawuh kanggo mriksa kutipan karo kita, produk kita ana ing stok, welcome kanggo Grosir lan tuku akeh tembung kunci pabrik, Produk kita kabeh digawe ing China.