16032 Tampilan LCD Grafis
  • Air Pro16032 Tampilan LCD Grafis

16032 Tampilan LCD Grafis

16032 LCD LCD tampilan dibangun karo pengontrol IC ST7920-0B Kanthi kode karakter sing disederhanakake GB yaiku 6800 seri paralel 8-bit, antarmuka STN-POSITIVE (160 perangan lan 32 komons), dot-matriks 160x32 karakter, 6 Oâ Arah ndeleng jam € ™, Lampu LED Y / G.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Produk produk saka LCD LCD 16032 Grafis


Kasedhiya 16032 Grafis LCD Graphic minangka modul LCD LCD dot-matrix. Nduwe panel STN sing kasusun saka 160segment lan 32 commons. LCM bisa diakses kanthi mikrokontroler liwat 6800 antarmuka paralel 8-bit.


CIRI produk saka Tampilan LCD Grafis 16032


Format Tampilan

160 x 32 titik

Jinis LCD

STN-Y / G-POSITIF

Mode Polarizer

TRANSFIKTIF

Cara drive

1/32 Kawajiban, 1/6 Bias

Ndeleng Arah

6 jam Oâ € ™

Controller

ST7920-0B Kanthi kode karakter sing disederhanakake GB

Antarmuka

6800 Series 8-Bit Parallel Antarmuka or Serial Antarmuka

Latar mburi

Y/G LED Latar mburi

 

SPESIFIKASI MEKANIKAL saka LCD LCD LCD 16032

 

Item

Katrangan

Unit

Ukuran Modulasi

122.0 (W) x44.0 (H) x14.0 (Max) (T)

mm

Area Ndeleng

99.0 (W) x24.0 (H)

mm

Wilayah sing Aktif

94.36 (W) x19.16 (H)

mm

Ukuran Dot

0,55 (W) x0.56 (H)

mm

Dot Pitch

0,59 (W) x0.60 (H)

mm

Ukuran Karakter

â € ”â €

mm


Gambar Produk saka LCD LCD 16032 Grafis


 

 

HUKUMAN PIN INTERFACE PIN saka LCD LCD Grafis 16032

 

PIN Ora.

Simbul

Tingkat

Katrangan

1

VSS

P

Lemah

2

VDD

P

Pasokan daya kanggo logika (+ 5.0V)

3

V0

P

Pasokan daya kanggo LCD

4

RS (CS)

H / L

Paralel Mode: Ndhaptar pilih.

0: Pilih dhaptar pandhuan (tulis)

utawa gendera sing sibuk, alamat counter (maca);

1: Pilih dhaptar data (tulis / maca)

Mode Serial: Chip pilih.

1: chip aktif;

0: chip dipatèni.

5

R / W (SID)

H / L

Paralel Mode: Kontrol maca / Tulis.

0: Tulis;

1: Wacan.

Mode Serial: Input data serial.

6

E (SCLK)

H, Hâ † 'L

Paralel Mode: 1: Ngaktifake pemicu.

Mode Serial: Input jam serial.

7

DB0

H / L

Data Bit0

8

DB1

H / L

Data Bit1

9

DB2

H / L

Data Bit2

10

DB3

H / L

Data Bit3

11

DB4

H / L

Data Bit4

12

DB5

H / L

Data Bit5

13

DB6

H / L

Data Bit6

14

DB7

H / L

Data Bit7

15

PSB

H / L

Antarmuka selection:0: mode serial;

Mode bis paralel 1: 8/4-dicokot.

16

NC

-

Ora Sambungan

17

/ RST

H / L

Input ulang sistem (Low aktif).

18

WONG

P

Output dobel voltase LCD. (â ‰ ¦7V)

19

BLK

P

Power supply for LED Latar mburi (0V)

20

BLA

P

Power supply for LED Latar mburi (+5.0V)


Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD 16032 Grafis


Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.


Pangiriman, pengiriman lan parah saka LCD LCD LCD 16032


1) .Payuhan Sarat: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 6-8 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: 16032 Tampilan LCD Grafis, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码