LCD LCD Mono

Minangka produsen modul tampilan LCD lan pangembang teknis ing modul tampilan industri, Zhaopin-Tech entuk reputasi kanggo produk modul LCD Mono LCD sing kalebu Tampilan LCD Grafis, Tampilan LCD Karakter lan jinis modul tampilan LCD sing digawe.

Struktur modul LCD Mono LCD ing jinis COB / TAB / COG lan latar mburi kasedhiya ing warna biru, Green, White, Yellow-Green, Red lan Amber.

Modul tampilan LCD Mono kalebu standar TN / STN / FSTN / VATN, Positif utawa Negatif, Transflective / Transmissive / Reflektif.

View as  
 
  • 20x4 Tampilan LCD Karakter dibangun karo pengontrol IC ST7066U-0A & ST7063x2 yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ‰, LCD STN-BLUE-NEGATIVE (80 segmen lan 16 commons), 20x4 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah ndeleng jam, WHITE LED Backlight.Ing ngisor iki kira-kira 20x4 Tampilan LCD Tampilan sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih Ngerteni LCD LCD 20x4.

  • 240x128 Tampilan LCD Grafis dibangun karo IC T6963C sing nganggo kontrol 8080 Seri 8-Bit Parallel Interface, LCD STN-BLUE-NEGATIVE (240 segmen lan 128 commons), 240x128 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah arah jam, Lampu LED Lampu Putih yaiku ing ngisor iki sing ana ing 240x128 Grafis LCD Graphic, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti LCD LCD LCDx.

  • 320x240 Tampilan LCD Grafik dibangun karo pengontrol IC RA8835, sing 8080 Seri 8-Bit Parallel Interface, STN-BLUE-NEGATIVE LCD (320 segmen lan 240 commons), 320x240 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah ndeleng, Putih LED Backlight.Ing ngisor iki kira-kira 320x240 Tampilan LCD Grafik sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti 320x240 Tampilan LCD Grafis.

  • 12232 LCD LCD tampilan dibangun karo pengontrol IC SBN1661G-M18, yaiku 8-Bit Parallel Interface(6800 Seriesï¼ ‰, STN-Y / G-POSITIF LCD (122 segmen lan 32 commons), 122x32 karakter dot-matrix, 6 Oâ Arah panunjuk jam € ™, Y / G LED Backlight. Ing ngisor iki kira-kira 12232 LCD LCD Graphic gegandhengan, aku ngarep-arep mbantu luwih ngerti 12232 LCD LCD Graphic.

  • 24064 Tampilan LCD Grafis dibangun karo IC T6963C sing nganggo kontrol 8080 Serial Interface, LCD STN-BLUE-NEGATIVE (240 segmen lan 64 commons), karakter dot-matrix 240x64, arah tampilan jam 6 Oâ, Lampu LED WHITE. Ing ngisor iki kira-kira 24064 Tampilan LCD Grafis sing gegandhengan, aku ngarep-arep bisa luwih ngerti babagan 24064 LCD LCD Graphic.

  • 19264 Tampilan LCD Grafik dibangun karo IC SBN0064G sing dikontrol karo 6800 seri antarmuka paralel 8-bit, LCD STN-POSITIVE (192 segmen lan 64 commons), 192x64 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah arah jam, Y / G Lampu Lampu LED.

Shenzhen Zhaopin minangka produsen lan kata kunci profesional ing China, Kita duwe kualitas tembung kunci uga disesuaikan. Sugeng rawuh kanggo mriksa kutipan karo kita, produk kita ana ing stok, welcome kanggo Grosir lan tuku akeh tembung kunci pabrik, Produk kita kabeh digawe ing China.