12832 Tampilan LCD Grafis
  • Air Pro12832 Tampilan LCD Grafis
  • Air Pro12832 Tampilan LCD Grafis

12832 Tampilan LCD Grafis

12832 Tampilan LCD Grafis dibangun karo IC ST7567 sing ngontrol sing antarmuka Serial (SPI-4) utawa antarmuka Paralel 8-bit, LCD STN-POSITIVE (128 segmen lan 32 komons), dot-matriks 128x32 karakter, 12 Oâ € ™ arah ndeleng jam, Lampu LED Putih.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka tampilan LCD Grafis 12832


Kita nyedhiyakake 12832 Grafis LCD Grafis minangka modul LCD LCD dot-matrix. Nduwe panel STN dumadi saka 128 perangan lan 32 kuli. LCM bisa gampang diakses dening mikrokontroler liwat antarmuka Serial (SPI-4) utawa antarmuka Paralel 8-bit.


CIRI produk saka Tampilan LCD Grafis 12832


Format Tampilan

128 x 32 titik

Jinis LCD

STN-POSITIF

Mode Polarizer

TRANSFIKTIF

Cara drive

1/33 Kawajiban, 1/6 Bias

Ndeleng Arah

12 jam Oâ € ™

Controller

ST7567

Antarmuka

Antarmuka serial (SPI-4) utawa antarmuka Paralel 8-bit

Latar mburi

White Side-Light Type LED Latar mburi

 

SPESIFIKASI MEKANIKAL saka LCD LCD Grafis 12832

 

Item

Katrangan

Unit

Ukuran Modulasi

64,4 (W) x26.2 (H) x5.5 (Max) (T)

mm

Area Ndeleng

58.00 (W) x15.2 (H)

mm

Wilayah sing Aktif

51.18 (W) x12.79 (H)

mm

Ukuran Dot

0,38 (W) x0.38 (H)

mm

Dot Pitch

0,40 (W) x0.40 (H)

mm

Ukuran Karakter

â € ”â €

mm

 

Gambar Product saka LCD LCD Grafis 12832

 

 

 

HUKUMAN PIN INTERFACE PIN saka LCD LCD Grafis 12832

 

PIN Ora.

Simbul

Tingkat

Katrangan

1

CSB

H / L

Chip select input pin. Antarmuka access is enabled when CSB is “L”.

2

RSTB

H / L

Pin input reset hardware. Nalika RSTB minangka "Lâ €", pambuka internal ditindakake lan registrasi internal bakal diwarisake.

3

A0

H / L

Iki nemtokake manawa data data minangka data utawa dhawuhe.

A0 = â € œHâ €: Nuduhake manawa D0 menyang D7 yaiku nampilake data.

A0 = â € œLâ €: Nuduhake manawa D0 nganti D7 ngontrol data.

4

/ WR_R / W

 

Tipe MPU 8080 seri: Tulis ngaktifake pin input.

Sinyal ing D [7: 0] bakal dicenthang ing tandha munggah / sinyal WR.

Tipe MPU 6800 seri:

Waca / Tulis pin input kontrol.

R / W = â € œHâ €: maca. R / W = â € œLâ €: nulis.

5

/ RD_E

 

Tipe MPU 8080 seri:

Maca ngaktifake pin input.

Nalika / RD iku â € œLâ €, D [7: 0] ana ing mode output

6800 series MPU Type:Waca / Tulis pin input kontrol.  

R / W = â € Hâ € œ: Yen E iku â € œHâ €, D [7: 0] ana ing mode output.

R / W = â € Lâ € œ: Sinyal ing D [7: 0] dicantumake ing ujung sinyal E.

6

D0

H / L

Nalika nggunakake antarmuka podo 8-bit: (mode 6800 utawa 8080)

8-bit bus data loro-arah. Nalika CSB ora aktif (CSB = â € œHâ €), pin [7: 0] pinunjul.

Nalika nggunakake antarmuka serial: 4-LINE

D7 = SDA: Input data serial.

D6 = SCL: Input jam serial.

D [5: 0] ora digunakake lan kudu nyambung menyang â € œHâ € dening VDD.

Nalika CSB ora aktif (CSB = â € œHâ €), pin [7: 0] pinunjul.

7

D1

H / L

8

D2

H / L

9

D3

H / L

10

D4

H / L

11

D5

H / L

12

D6

H / L

13

D7

H / L

14

VDD

P

Pasokan daya kanggo logika (+ 3.3V)

15

VSS

P

Lemah

16

NC

-

Ora Sambungan

17

NC

-

Ora Sambungan

18

V0

P

Voltase nyopir LCD kanggo sirkuit umum ing bingkai negatif.

19

XV0

P

Voltase nyopir LCD kanggo sirkuit umum ing pigura positif.

20

VG

P

Voltase nyopir LCD kanggo sirkuit segmen.

21

VSS

P

Lemah

22

C86

 

Milih jinis mikropemproses ing mode antarmuka podo.

H: Parallel 6800 Series MPU Antarmuka. 

L: Parallel 8080 Series MPU Antarmuka

23

PSB

 

Milih jinis antarmuka: Serial utawa Paralel.

H: Parallel MPU Antarmuka  

L: Serial 4-Line SPI Antarmuka

24

NC

-

Ora Sambungan

25

NC

-

Ora Sambungan

26

NC

-

Ora Sambungan

27

BLA

P

Power supply for Latar mburi(+5.0V)

28

BLK

P

Power supply for Latar mburi(+0.0V)


Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD 12832 Grafis

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.


Pangiriman, pengiriman lan abot saka LCD LCD Grafis 12832

1) .Payuhan Sarat: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 6-8 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: 12832 Tampilan LCD Grafis, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码