19264 Tampilan LCD Grafis
  • Air Pro19264 Tampilan LCD Grafis

19264 Tampilan LCD Grafis

19264 Tampilan LCD Grafik dibangun karo IC SBN0064G sing dikontrol karo 6800 seri antarmuka paralel 8-bit, LCD STN-POSITIVE (192 segmen lan 64 commons), 192x64 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah arah jam, Y / G Lampu Lampu LED.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka LCD LCD 19264


Kita nyedhiyakake 19264 Tampilan LCD Grafis minangka modul LCD 192x64 dot-matrix. Nduwe panel STN dumadi saka 192 bagean lan 64 komon. LCM bisa gampang diakses dening mikrokontroler liwat antarmuka seri 6800.


CIRI produk saka Tampilan LCD Grafis 19264


Format Tampilan

192 x64 titik

Jinis LCD

STN-Y / G-POSITIF

Mode Polarizer

TRANSFIKTIF

Cara drive

1/64 Kawajiban, 1/9 Bias

Ndeleng Arah

6 jam Oâ € ™

Controller

SBN0064G

Antarmuka

6800 Series 8-Bit Parallel Antarmuka

Latar mburi

Y/G LED Latar mburi

 

SPESIFIKASI MEKANologis Produk saka LCD LCD 26264

 

Item

Katrangan

Unit

Ukuran Modulasi

130.0 (W) x65.0 (H) x12.5 (Max) (T)

mm

Area Ndeleng

104.0 (W) x39.0 (H)

mm

Wilayah sing Aktif

97.87 (W) x32.59 (H)

mm

Ukuran Dot

0,46 (W) x0.46 (H)

mm

Dot Pitch

0,51 (W) x0.51 (H)

mm

Ukuran Karakter

â € ”â €

mm


Gambar Produk saka LCD LCD 19264


 

 

Gangguan PIN INTERFACE PIN layar LCD LCD 19264

 

PIN Ora.

Simbul

Tingkat

Katrangan

1

VSS

P

Lemah

2

VDD

P

Pasokan daya kanggo logika (+ 5.0V)

3

V0

P

Pasokan daya kanggo LCD

4

RS

H / L

Data utawa Instruction.
RS = H: DB <0: 7>: Tampilake data RAM
RS = L: DB <0: 7>: Data instruksi

5

R / W

H / L

Maca utawa Nulis.
R / W=H: Data appears at DB<0:7> and can be read by the CPU
R / W=L: Display data DB<0:7> can be written at falling of E

6

E

H, Hâ † 'L

Ngaktifake sinyal.
Mode tulis: data DB <0: 7> dibarengi ing sisih pinggir E
Mode maca: DB <0: 7> katon data maca nalika E ing level sing dhuwur.

7

DB0

H / L

Data Bit0

8

DB1

H / L

Data Bit1

9

DB2

H / L

Data Bit2

10

DB3

H / L

Data Bit3

11

DB4

H / L

Data Bit4

12

DB5

H / L

Data Bit5

13

DB6

H / L

Data Bit6

14

DB7

H / L

Data Bit7

15

/ CS1

H / L

Pilihan Chip kanggo bagean kiwa kiwa, Aktif â € œLâ €

16

/ RST

H / L

Input ulang sistem, Aktif â € œLâ €

17

/ CS2

H / L

Pilihan Chip kanggo bagean tengah tengah, Aktif â € œLâ €

18

/ CS3

H / L

Pilihan Chip kanggo bagean setengah tengen, Aktif â € œLâ €

19

WONG

P

Output Voltase Negatif sing dibangun

20

BLA

P

Power supply for LED Latar mburi (+5.0V)


Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD 19264


Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.


Pangiriman, pengiriman lan Parah saka LCD LCD 19264


1) .Payuhan Sarat: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 6-8 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, MOQ kita uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 6-8 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.


Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: 19264 Tampilan LCD Grafis, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码