240x64 Tampilan LCD Grafis
  • Air Pro240x64 Tampilan LCD Grafis

240x64 Tampilan LCD Grafis

240x64 Tampilan LCD Grafis dibangun karo pengontrol IC ST7529 kanthi kode karakter sing disederhanakake kode GB sing kalebu 8080 Seri 8-Bit Parallel Interface, LCD FSTN-BLUE-POSITIVE (32 Grey Grey) (240 segmen lan 64 komon), dot karakter 240x64 -matrix, 12 arah tampilan jam Oâ € ™, Lampu Lampu LED Putih. Ing ngisor iki kira-kira 240x64 Tampilan LCD Grafis sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti LCD LCD LCDx.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka LCD LCD 240x64 Grafik

Kita nyedhiyakake LCDx LCDx Graphic 240x64 yaiku modul LCD LCD dot-matrix. Nduwe panel FSTN sing dumadi saka 240 segmen lan 64 komon. LCM bisa gampang diakses dening mikrokontroler liwat 8080 Serial Antarmuka.

 

CIRI produk saka Tampilan LCD Grafis 240x64


Format Tampilan

240 x 64 titik

Jinis LCD

FSTN-BLUE-POSITIVE (32 Skala Grey)

Mode Polarizer

TRANSMISSIF (ANTI-GLARE)

Cara drive

1/64 Kawajiban, 1/9 Bias

Ndeleng Arah

12 jam Oâ € ™

Controller

ST7529

Antarmuka

8080 Series 8-Bit Parallel Antarmuka

Latar mburi

White LED Latar mburi

 

SPESIFIKASI MEKANIKAL saka LCD LCD Grafis 240x64

 

Item

Katrangan

Unit

Ukuran Modulasi

108.30 (W) x38.00 (H) x6.00 (Max) (T)

mm

Area Ndeleng

95.00 (W) x25.42 (H)

mm

Wilayah sing Aktif

86.38 (W) x23.02 (H)

mm

Ukuran Dot

0,34 (W) x0.34 (H)

mm

Dot Pitch

0,36 (W) x0.36 (H)

mm

Ukuran Karakter

â € ”â €

mm

 

Gambar Produk saka LCD LCD 240x64


Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD Grafis 240x64

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan abot saka LCD LCD Grafis240x64

1) .Payuhan Sarat: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 6-8 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, MOQ kita uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 6-8 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.

Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.


P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?

A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar


Rekomendasi


Panas Tags: 240x64 Tampilan LCD Grafis, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码