320x240 Tampilan LCD Grafis
  • Air Pro320x240 Tampilan LCD Grafis

320x240 Tampilan LCD Grafis

320x240 Tampilan LCD Grafik dibangun karo pengontrol IC RA8835, sing 8080 Seri 8-Bit Parallel Interface, STN-BLUE-NEGATIVE LCD (320 segmen lan 240 commons), 320x240 karakter dot-matrix, 6 Oâ € ™ arah ndeleng, Putih LED Backlight.Ing ngisor iki kira-kira 320x240 Tampilan LCD Grafik sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti 320x240 Tampilan LCD Grafis.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka layar LCD Grafis 320x240

Kita nyedhiyakake 320x240 Tampilan LCD Graphic minangka modul LCD LCD dot-matrix. Nduwe panel FSTN sing kasusun saka 320 bagean lan 240 commons. LCM bisa gampang diakses dening mikrokontroler liwat 8080 Serial Antarmuka.

 

CIRI produk saka Tampilan LCD Grafis 320x240

 

Format Tampilan

320 titik x240

Jinis LCD

FSTN-POSITIF (ANTI-UV)

Mode Polarizer

TRANSMISSIF

Cara drive

1/240 Kawajiban, 1/16 Bias

Ndeleng Arah

6 jam Oâ € ™

Controller

RA8835

Antarmuka

8080 Series 8-Bit Parallel Antarmuka

Latar mburi

White LED Latar mburi

 

SPESIFIKASI MEKANIKAL saka LCD LCD Grafis 320x240

 

Item

Katrangan

Unit

Ukuran Modulasi

160.00 (W) x109.00 (H) x11.50 (Max) (T)

mm

Area Ndeleng

122.00 (W) x92.00 (H)

mm

Wilayah sing Aktif

115.170 (W) x86.370 (H)

mm

Ukuran Dot

0,33 (W) x0.33 (H)

mm

Dot Pitch

0,36 (W) x0.36 (H)

mm

Ukuran Karakter

â € ”â €

mm

 

Gambar Produk saka LCD LCD Grafis 320x240

 

Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD Grafis 320x240

 

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan abot saka LCD LCD Grafis 320x240

1) .Payuhan Sarat: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 6-8 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

 

FAQ


P: Apa MOQ?

A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, MOQ kita uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 6-8 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi


Panas Tags: 320x240 Tampilan LCD Grafis, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码