122x32 Tampilan LCD Grafis
  • Air Pro122x32 Tampilan LCD Grafis

122x32 Tampilan LCD Grafis

122x32 Tampilan LCD Grafis dibangun karo pengontrol IC ST7920-0B Kanthi kode GB kode sing disederhanakake yaiku 3 Serial Interface, LCD STN-BLUE-NEGATIVE (segmen 122 lan 32 commons), karakter dot-matriks 122x32, 6 Oâ Arah ndeleng jam € ™, Lampu Lampu LED Putih. Ing ngisor iki kira-kira 122x32 Tampilan LCD Grafik sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu sampeyan supaya bisa luwih ngerti babagan tampilan LCD LCD Graphic 122x32.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka tampilan LCD Graphic 122x32

Kasedhiya Tampilan LCD Graphic 122x32 yaiku modul LCD LCD dot-matrix. Nduwe panel STN dumadi saka 122 segmen lan 32 kuli. LCM bisa gampang diakses dening mikrokontroler liwat 3-kabel Serial Antarmuka.

 

CIRI produk saka Tampilan LCD Grafis 122x32


Format Tampilan

122 x 32 titik

Jinis LCD

STN-BLUE-NEGATIVE

Mode Polarizer

TRANSMISSIF

Cara drive

1/32 Kawajiban, 1/5 Bias

Ndeleng Arah

6 jam Oâ € ™

Controller

ST7920-0B Kanthi kode karakter sing disederhanakake GB

Antarmuka

3-wires Serial Antarmuka

Latar mburi

White LED Latar mburi

 

SPESIFIKASI MEKANIKAL saka LCD LCD Grafis 122x32

 

Item

Katrangan

Unit

Ukuran Modulasi

76.6 (W) x28.0 (H) x8.5 (Max) (T)

mm

Area Ndeleng

61.0 (W) x19.0 (H)

mm

Wilayah sing Aktif

58.51 (W) x17.23 (H)

mm

Ukuran Dot

0,43 (W) x0.49 (H)

mm

Dot Pitch

0,48 (W) x0.54 (H)

mm

Ukuran Karakter

â € ”â €

mm

 

Gambar Produk saka LCD LCD Grafis 122x32

 

Gangguan PIN INTERFACE PIN saka LCD LCD Graphic 122x32

 

PIN Ora.

Simbul

Tingkat

Katrangan

1

VSS

P

Lemah

2

VDD

P

Pasokan daya kanggo logika (+ 5.0V)

3

CS

H / L

Mode Serial: Chip pilih.
1: chip aktif;
0: chip dipatèni.

4

SID

H / L

Mode Serial: Input data serial.

5

SCLK

H, Hâ † 'L

Mode Serial: Input jam serial.

6

/ RST

H / L

Input ulang sistem (Low aktif).

7

BLA

P

Power supply for LED Latar mburi (+5.0V)

 

Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD Grafis 122x32

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan parah saka LCD LCD Graphic 122x32

1) .Payuhan Sarat: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 6-8 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, MOQ kita uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 6-8 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi


Panas Tags: 122x32 Tampilan LCD Grafis, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码