160x160 Tampilan LCD Grafis
  • Air Pro160x160 Tampilan LCD Grafis

160x160 Tampilan LCD Grafis

160x160 Tampilan LCD Grafik dibangun karo pengontrol IC S6B0108, yaiku 8080 Seri 8-Bit Parallel Interface, STN-Y / G-POSITIVE LCD (160 segmen lan 160 komon), karakter aksara 160x160, titik-matriks, 6 jam arah, White LED Backlight.Ing ngisor iki sing ana hubungane karo LCDx LCD 160x160, aku ngarep-arep bisa luwih ngerti 160x160 layar LCD LCD.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka LCD LCD 160x160

Kita nyedhiyakake 160160 Tampilan LCD Grafis yaiku modul LCD 160x160 dot-matrix. Nduwe panel FSTN sing kasusun saka 160 bagean lan 160 komon. LCM bisa diakses kanthi mikrokontroler liwat 6800 Serial Antarmuka.

 

CIRI produk saka Tampilan LCD Grafis 160x160


Format Tampilan

160 titik x160

Jinis LCD

STN-Y / G-POSITIF

Mode Polarizer

TRANSMISSIF

Cara drive

1/160 Kawajiban, 1/10 Bias

Ndeleng Arah

6 jam Oâ € ™

Controller

S6B0108

Antarmuka

8-Bit Parallel Antarmuka (6800 Series)

Latar mburi

White Side Type LED Latar mburi

 

SPESIFIKASI MEKANIKAL saka layar LCD Grafis 160x160

 

Item

Katrangan

Unit

Ukuran Modulasi

83.8 (W) x76.5 (H) x9.6 (Max) (T)

mm

Area Ndeleng

60.00 (W) x60.00 (H)

mm

Wilayah sing Aktif

54.38 (W) x54.38 (H)

mm

Ukuran Dot

0,32 (W) x0.32 (H)

mm

Dot Pitch

0,34 (W) x0.34 (H)

mm

Ukuran Karakter

â € ”â €

mm

 

Gambar Produk saka LCD LCD 160160

 

 

HUKUMAN PIN INTERFACE PIN saka LCD LCD Grafis 160160

 

Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD 160160

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan Parah saka LCD LCD 160160

1) .Payuhan Sarat: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 6-8 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, MOQ kita uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 6-8 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi


Panas Tags: 160x160 Tampilan LCD Grafis, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码