Layar sentuh 10,1 inci 1024x600
  • Air ProLayar sentuh 10,1 inci 1024x600
  • Air ProLayar sentuh 10,1 inci 1024x600

Layar sentuh 10,1 inci 1024x600

Ing ngisor iki kira-kira 10,1 inci 1024x600 LCD Tutul layar sing gegandhengan, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerti 10,1 inci 1024x600 LCD Tutul layar.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka layar Sentuh LCD 1024x600 10,1 inci

Kita nyedhiyakake layar Sentul LCD 1024x600 10,1 inci sing kalebu jinis transpektif a-Si TFT-LCD (modul tampilan kristal cair transistor silikon silikon) sing kasusun saka panel TFT-LCD, sirkuit driver, unit lampu latar lan kapasitif panel tutul. Ukuran panel 10,1 inci lan resolusi 1024x600. panel bisa nampilake nganti 16M warna. LCM bisa diakses nganggo antarmuka LVDS.

 

Spesifikasi produk saka layar Sentuh LCD 1024x600 10,1 inci

 

Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Jinis LCD

TFT matriks aktif, Tipe transitif

 

2

Ukuran layar

10.1inch

 

3

Resolusi

IPS (1024xRGBx600)

 

4

Nomer warna

16M

 

5

Pengaturan Werna

Strip vertikal RGB

 

6

IC driver

EK79001HQ3

 

7

Cahaya Mburi

LEDx27 putih

 

8

Ndeleng Arah

ALL

 

9

Antarmuka

LVDS Antarmuka

 

10

Antarmuka Number

40 PINS FPC

 

11

TutulPanel

Kapasitif

6 pins FPC

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

235.0 (W) x143.0 (H) x5.4 (T) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah aktif

222.72 (W) x125.28 (H)

mm

Resolusi

Titik 1024xRGBx600

-

Pixel Pitch

0.2175x0.2088

mm


Gambar Produksi layar Sentuh LCD 1024x600 10,1 inci

 

PINS Produksi definisi layar Sentul LCD 1024x600 10,1 inci

 

Pin Ora.

Simbul

Fungsional

1

VCOM

Tegangan umum

2 ~ 3

VDD

Daya Beku kanggo sirkuit digital

4

NC

Ora connection

5

RESET

Pin reset global

6

STBYB

Standby mode, Orarmally pulled high

7

GND

Lemah

8

Rin0-

-LVDS data data diferensial

9

Rin0 +

+ Input data diferensial LVDS

10

GND

Lemah

11

Rin1-

-LVDS data data diferensial

12

Rin1 +

+ Input data diferensial LVDS

13

GND

Lemah

14

Rin2-

-LVDS data data diferensial

15

Rin2 +

+ Input data diferensial LVDS

16

GND

Lemah

17

RclkIN-

-LVDS input jam jam

18

RclkIN +

+ Input jam jam diferensial LVDS

19

GND

Lemah

20

Rin3-

-LVDS data data diferensial

21

Rin3 +

+ Input data diferensial LVDS

22

GND

Lemah

23-24

NC

Ora connection

25

GND

Lemah

26

NC

Ora connection

27

NC

Ora connection

28

SELB

6bot / 8bit mode pilih , L = 8 BIT , H = 6BIT

29

AVDD

Daya kanggo Sirkuit Analog

30

GND

Lemah

31-32

LED-

Cathode LED

33

L / R

Penyebaran horisontal

34

U / D

Penyulikan vertikal

35

VGL

Gapura Off Tegangan

36

NC

Ora connection

37

NC

Ora connection

38

VGH

Gatr ON voltase

39-40

LED +

LED Anode

 

Fitur Produk lan Aplikasi layar Sentuh LCD 1024x600 10,1 inci


 

 

Kontrol Kualitas Produk saka layar Sentuh LCD 1024x600 10,1 inci

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Kiriman, pengiriman lan abot saka layar Sentuh LCD 1024x600 10,1 inci

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: Layar layar sentuh 10,1 inci 1024x600, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码