Warta Industri

Kaluwihan lan Kekurangan tampilan LCD lan Tampilan OLED

2020-05-20

LCD Touch Screen

Saiki aku bakal ngomong babagan kaluwihan lan kekurangane.
Kerugian paling gedhe sakaKEDAIkarusakan ing mripat. Masalah iku layar lampu kilat frekuensi rendah ing materi ingKEDAI itself causes eye discomfort when viewing. Although some manufacturers have launched many solutions for the KEDAI flash screen problem, the actual effect is not great. Because LCDdiwasa ing teknologi, ora ana masalah layar sumunar, lan ponsel bakal katon luwih kepenak. Mesthi waeKEDAIbakal luwih cetha ing warna, lan warnaLCDluwih alami.
Kerugian utama kaloro ingKEDAI is the obvious screen burning phenomenon. In view of the phenomenon that the image remains on the screen for a long period of time, the burn-in problem is ultimately due to the material problem of the KEDAI itself, which is a congenital problem. If the burn-in problem really occurs, only the screen can be replaced, which is very expensive. The LCDora pati penting banget kanggo masalah pembakaran layar, lan proporsi ora dadi gedhe, lan bisa uga digatekake.
Sanajan katon kayaKEDAIduwe akeh kerugian, nyatane,KEDAIskenario aplikasi luwih adoh sakaLCD. Amarga produsen saiki ngupayakake rasio layar utama, isih ana sebab-sebab kenapa aksesoris ponsel kudu diselehake ing layar. Amarga kaluwihan sakaKEDAIamarga saka tipis lan gampang nglereni, akeh teknologi sing digunakakeKEDAIlayar tinimbangLayar LCD. Mula saka iku, aplikasi sakaKEDAIlayar ing ponsel utama telpon minangka tren pangembangan.
Ing kabèh,LCDteknologi wis diwasa, kualitas apik, rega murah, lan nduweni kaluwihan kanggo nglindhungi mata. Cocog banget kanggo nggunakake ing ponsel murah murah lan agaran liyane. Aplikasi sing bisa dilebokake kanthi gampang digunakakeKEDAIlayar, sing bisa duwe liyane lan luwih apik. Aplikasi layar. Sanajan ana ruang kanggo dandanKEDAIlayar, saestu angel ujar yen sampeyan mbandhingake pro lan kontra. Pungkasan, editor mikir manawa sampeyan ora kudu ngurus apa layar kasebutLCDutawaKEDAI. Sawise kabeh, konsumen prihatin karo rega lan kualitas. Selama ponsel sampeyan nduweni kualitas lan tahan lama,LCDutawaKEDAImboten masalah. Yen sampeyan kudu tuku mesin, sampeyan kudu peduli apa layarLCDutawaKEDAI? Sampeyan tampi ninggalake komentar ing ngisor iki.