Warta Industri

Bentenane Antarane LCD Lan OLED

2020-05-20

Loro jinis layar populer ing pasar ponsel, LCD lanKEDAI. Antarane, LCD yaiku sing diarani tampilan kristal cair, lanKEDAIyaiku apa sing kita sebut minangka diode pemancar cahaya organik. LCD wis layar diwasa ing teknologi layar, lanKEDAIminangka ide utama ponsel modern. Dadi apa bedane?



LCD, yaiku, tampilan kristal cair, yaiku layar kanthi teknologi sing diwasa. Werna cukup alami, nanging bahan kasebut ora duwe ciri sing awake dhewe, saengga butuh dhukungan saka papan lampu mburi, saengga luwih kenthel sakaKEDAIing babagan kekandelan.
Amarga saka masalah ingKEDAImateri dhewe, layar lampu kilat luwih dhuwur, sing mengaruhi tampilan lan koyo mripat, malah krasa lara. Iki minangka prabédan paling gedhe ing antaraneKEDAIlan LCD.


KEDAIyaiku dioda pemancar cahaya organik. Bahan kasebut dhewe nduweni sifat-sifat cahya sing entheng, saengga layar rada tipis. Iki layar sing kudu digunakake ponsel unggulan saiki. Bisa nyelehake komponen liyane ing layar ponsel, kayata mbukak kunci layar, kamera ing ngisor layar, lsp. Dadi ing babagan iki, ana akeh skenario ing ngendiKEDAIdigunakake tinimbang LCD. Kajaba iku, ana liyaneAMKEDAIing pasar, sing biasane diprodhuksi dening perusahaan Samsung lan LG ing Korea Kidul. Nyatane, layar minangka tambahan sakaKEDAI.