Warta Industri

Comparison saka LCD LCD lan Tampilan LED

2020-05-14


Sing luwih apik, LED utawaLCD? Kita bakal nggawe perbandingan kanggo sampeyan.

1. Tampilan LED luwih tipis tinimbangLCD tampilan.
2. LED duwe umur luwih suwe, kekuwatan ngisor lan perlindungan lingkungan. Kita kabeh ngerti manawa lampu LED duwe umur dawa, lan tampilan mesthi ora istiméwa. Urip dhasar bisa udakara 100.000 jam. Yen sampeyan nggunakake terus-terusan sajrone 10 jam dina, sampeyan bisa nggunakake nganti 27 taun. Lan LED mateng energi. Sapa wae sing tuku lampu listrik uga ngerti yen ana energi, lan hemat. Minangka luwih saka 48% energi-energi tinimbangLCD, sing meh setengah luwih cepet. LED ora nggunakake merkuri, kabeh kudu ngerti yen merkuri dadi beracun, yen bocor, bakal nyebabake karusakan lingkungan. CCFL sakaLCDngemot bahan merkuri.
3. Kemampuan warnaLCDlayar lampu mburi luwih apik tinimbang LED
Werna iki bakal luwih jelas kanggo wong sing nggambar profesional. Macem-macem kemurnian warna, ukuran warna, ukuran abu-abu, lan liya-liyane LED luwih ala tinimbang CCFL, gambar lan gambar sing paling profesionalMonitor LCD, amarga kinerja warna CCFL luwih apik.
Aja disasarake, kabeh wong.LCDlan tampilan LED iku padha, amarga sumber lampu internal beda, mula bakal nyebabake bedane.LCDlampu mburi lan lampu mburi LED yaiku tabung katod dingin lan dioda masing-masing.