Warta Industri

Cara Nggunakake Kamera Jaringan kanthi Aman

2020-05-11

kamera jaringan

1. Aja njupuk zona privasi nalika nggawekamera jaringan.

Akeh pangguna wis mbukak urip pribadi amarga nginstalkamera jaringaning lokasi pribadi kayata posisi horisontal. Sajrone proses instalasi, dheweke kudu nyoba ngindhari wilayah privasi kasebut. Sawetara luwih majukamera jaringans, kanthi kepala pan-pan dhewe, bisa muter kiwa lan tengen, dadi yen sampeyan ora pengin pangguna njupuk wilayah tartamtu sajrone digunakake, sampeyan kudu ngaktifakekamera jaringannganti maksimal maksimal kanggo mirsani wilayah sing paling gedhe sing dijupuk.

2. Panutup ingkamera jaringankaro wong ing omah.

Trik iki minangka cara paling aman lan paling efektif. Sanajan wis rada susah, iki minangka cara sing digunakake dening akeh wong sing misuwur ing saindenging jagad, kayata ngalangikamera jaringankomputer notebook sampeyan, ngalangi nganggo kertas putih yen ora digunakake. Peretas ora duwe pilihan.


3. Aja mriksa lan nuduhakekamera jaringaning karsane.
Fungsi sing dingerteni akeh pangguna yaiku nuduhakekamera jaringanmenyang platform umum, supaya kabeh wong bisa ndeleng layar siaran langsung sampeyan, sing apik kanggo panggunaan komersial, nanging kanggo nggunakake omah pribadi, coba aja bareng, amarga sampeyan milih Nuduhake tegese kabeh pamindhahan sampeyan bakal duwe ewu pamirsa sing bisa ndeleng sampeyan. , lan akeh pangguna kebocoran privasi uga disebabake enggo bareng tanpa sadar.

4. Tembung sandhi kudu rumit supaya duplikat sandhi ing kabeh tingkat.
Titik liyane yaiku nyoba nggunakake sandhi kompleks nalika nyetel kabeh tingkat sandhi. Aja milih tembung sandhi biasa (kayata 000000, admin, 123456) lan sandhi sing bisa dikira dening kenalan (ulang taun, jeneng pinyin, lsp). Ing wektu sing padha, aja nyetel tembung sandhi multi-level kanggo tembung sandhi sing padha, yen ora, tembung sandhi multi-level bakal ilang.
Yen pangguna retak deningkamera jaringanutawa privasi bocor, situs web sing relevan bisa dibutuhake supaya bisa dihapus miturut hukum. Ing wektu sing padha, pangguna sing nglanggar privasi individu uga bisa ngajokake tuntutan hukum sipil menyang pengadilan selaras karo ukum, njaluk pelaku mungkasi pelanggaran kasebut, mbusak alangan lan kerugian!