Warta Industri

Keuntungan Utama Tampilan OLED

2020-04-23

KEDAI tampilan

Yen desainer nggoleki cara nampilake konten multimedia kanthi sampurna, prioritas minangka efek tampilan. Iki minangka produk sing bakal dipikirake, lan ikuTampilan KEDAI.


Wis sawetara taun wiwit introduksiKEDAI. Wis entuk kawigatosan amarga efek tampilan super dhuwur lan macem-macem fitur novel. Saiki ayo padha ngenalake kaluwihan utamaKEDAI.

1. KEDAI tampilanlayar bisa dadi model lumahing sudhut mlengkung, piso sudhut lumahing, nuduhake gambar luwih telung dimensi, kanthi pengaruh visual sing kuwat.

2. piksel lumrahe dhewe duwe warna sing cerah lan kontras sing luwih dhuwur tinimbangLayar LCD; Kualitas gambar ultra-dhuwur, batang wit ing alas jero ing video kasebut jelas banget.

3. Bisa digunakake kanggoKEDAIlayar transparan, amarga awake dhewe murup, dadi ora kayaLayar transparan LCD, kudu ana kothak kanggo ngisi layar, saengga luwih ayu lan gampang digunakake.

4. Bisa nindakake layar sisih pindho,tampilaning sisih loro, mbuwang tradhisi luwih akeh warna sci-fi.

5. Konsumsi daya sing murah. Amarga voltase nyopir lan konsumsi energi sing murah, bisa dicocogake karo sel solar lan sirkuit terintegrasi.