Warta Industri

Apa fitur utama Tampilan LCD TFT

2019-12-28
Fitur utama saka LCD LCD TFT yaiku:
(1) TFT LCD Tampilan duwe ciri panggunaan sing apik: aplikasi voltase sithik, voltase nyopir sithik, safety luwih apik lan linuwih bisa digunakake; warata, lancip lan entheng, ngirit akeh bahan mentah lan nggunakake papan; konsumsi listrik sithik, panggunaan tenaga kira-kira Minangka sepuluh tampilan CRT, TFT-LCD refleksi mung sekitar setaun persen CRT, sing ngirit energi akeh; Produk TFT-LCD uga duwe spesifikasi, serialization, macem-macem, kepenak, lan keluwesan. Akeh fitur kayata pangopènan gampang, nganyari, lan upgrade, lan umur layanan dawa. Jangkoan tampilan kalebu sawetara aplikasi kanggo kabeh monitor saka 1 inci nganti 40 inci lan pesawat ramalan gedhe minangka terminal tampilan ukuran lengkap; kualitas tampilan wiwit saka grafis karakter monokrom sing paling gampang kanggo resolusi dhuwur, kesetiaan warna sing dhuwur, High-padhang, dhuwur kontras, monitor video respon kanthi macem-macem spesifikasi; cara tampilan kalebu tampilan langsung, nggambarake, perspektif, lan reflektif.

(2) TFT LCD Display duwe ciri perlindungan lingkungan sing apik: ora radiasi, ora kerlip, lan ora cilaka kesehatan pangguna. Khususé, munculé buku lan témplonik elektronik TFT-LCD bakal nggawa kamanungsan menyang jaman kantor tanpa kertas lan percetakan tanpa kertas, lan bakal micu revolusi kanthi cara sinau, nyebar, lan nyathet peradaban.

(3) Tampilan LCD TFT nduweni macem-macem aplikasi, lan bisa digunakake kanthi normal ing kisaran suhu saka -20 ° C nganti + 50 ° C. Suhu operasi suhu rendah TFT-LCD sawise suhu nguatake bisa tekan minus 80 ° C. Bisa digunakake minangka tampilan terminal mobile, tampilan terminal desktop, utawa TV ramalan layar gedhe. Iku terminal tampilan video ukuran lengkap kanthi kinerja apik banget.