Warta Industri

Antarmuka HDMI Dadi Sinonim karo Tampilan Lanjut

2020-04-21

HDMI display

Sawise sawetara taun pangembangan, ingHDMI antarmukawis dadi sinonim karo saikiproduk tampilan dhuwur. IngHDMI antarmukaminangka jinis antarmuka sing dikenalake supaya bisa luwih apik kanggo mbesuk industri video definisi dhuwur.


IngHDMIantarmuka bisa menehi bandwidth transmisi data nganti 5Gbps, lan bisa ngirim sinyal audio sing ora dikepengini lan sinyal video resolusi dhuwur. Ing wektu sing padha, ora perlu konversi digital / analog utawa analog / digital sadurunge transmisi sinyal, sing bisa njamin transmisi sinyal audio lan video kualitas paling dhuwur. Antarane pirang-pirang versi, versi 1.3 lan versi paling anyar 1.4 sing paling dihormati.

Ing1.3 standard HDMI was born in June 2006. Ingstandard extends the bandwidth of the transmission signal to 5Gbps. It transmits a 1080p high-definition video signal and lossless audio signal, while the bandwidth has a large margin.

Inghigh-definition cable of HDMI1,4 standar menehi bagian input / output saka sistem 3D omah, lan resolusi standar nganti saluran 1080p dual. Kajaba iku, spesifikasi versi anyar 1.4 ngidiniHDMIpiranti sing ndhukung kaping papat resolusi HD resolusi 1080p.