0.69 inci layar OLED
  • Air Pro0.69 inci layar OLED
  • Air Pro0.69 inci layar OLED

0.69 inci layar OLED

Tampilan OLED 0.69 inci, Skrin OLED PM PM, Nomer Piksel: 96x16, Driver IC SSD1306, 14 pin FPC, antarmuka I2C, digunakake ing sembarang sistem sing dipasang, piranti industri, keamanan, piranti medis lan piranti tangan. Ing ngisor iki udakara 0.69 inci OLED Tampilan sing gegandhengan, Muga-muga mbantu luwih saka 0.69 inci layar OLED.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka Tampilan OLED 0.69 inci

We nyedhiyani 0.69 inci layar OLED yaiku modul tampilan OLED grafis sing digawe saka 96x16 piksel OLED putih individu, diagonal mung 0.69 inci. Pengontrol ic SSD1306, komunikasi liwat antarmuka serial I2C mung.


Spesifikasi Produk saka tampilan OLED 0.69 inci


Item

Ukuran

Unit

Dot Matrix

96x16 Dots

ï¼

Ukuran modul

36.80x8.00x1.30

mm

Wilayah sing Aktif

17.26x3.18

mm

Ukuran Piksel

0.16x0.18

mm

Pixel Pitch

0.18x0.20

mm

Mode Tampilan

Matrix Pasif

Tampilan

Werna Putih

Tugas Pandu

1/16 Kewajiban

IC

SSD1306

 

Product Drawing of the 0.66 inch OLED Tampilan


 

Product Interface Pin Function of the 0.69 inch OLED Tampilan


 

 

Product Feature and Application of the 0.69 inch OLED Tampilan

Amarga generasi voltase sing dibangun, mung 3.3V sumber listrik sing dibutuhake. Amarga tampilan kasebut nggawe lampu dhewe, ora ana lampu mburi sing dibutuhake. Iki nyuda kekuwatan sing dibutuhake kanggo nglakokake OLED lan sebabe tampilan kasebut kontras banget, sudut pandang sing amba banget lan suhu operasi banget. FPC minangka jinis pateri, ora perlu konektor.Just sing adol solder FPC ing PCB langsung.

Kanthi gampang dikontrol dening MCU kayata 8051, PIC, AVR, ARDUINO, ARM lan Raspberry Pi.Ia bisa digunakake ing sistem apa wae, piranti industri, keamanan, piranti medis lan tangan.

 

Product OLED Lifetime of the 0.69 inch OLED Tampilan

 

ITEM

Kahanan

Min

Ngetik

Tetembungane

Wektu Ngoperasikake Wektu

Ta=25℃                   / Initial 50% check board brightness Ngetikical Value

20.000 Hrs

Cathetan


Cathetans:

1. Wektu urip ditetepake jumlah wektu nalika luminance wis dadi <50% saka nilai awal.

2. Cara analisis iki nggunakake data urip sing dijupuk kanthi cepet kanggo ngilangi fungsi Kapadhetan (pdf) sing bisa dikira.

3. Mode nyimpen layar bakal luwih suwe umur OLED.

Product Quality Control of the 0.69 inch OLED Tampilan

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.


Delivery, shipping and Severing of the 0.69 inch OLED Tampilan

1) .Payuhan Sarat: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, MOQ kita uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: Tampilan OLED 0.69 inci, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码