0.66 inci OLED Tampilan
  • Air Pro0.66 inci OLED Tampilan
  • Air Pro0.66 inci OLED Tampilan
  • Air Pro0.66 inci OLED Tampilan

0.66 inci OLED Tampilan

Tampilan OLED 0.66 inci, Skrin OLED PM PM putih, Jumlah piksel: 64x48, Driver IC SSD1306BZ, 28 pin FPC, 6800/8080 8-bit paralel, antarmuka serial I2C lan 4-kabel, cocog kanggo piranti sing bisa digunakake, mp3, piranti portebel, Piranti perawatan pribadi, pena rekaman swara, piranti kesehatan, lan sapiturute ing ngisor iki ana babagan 0.66 inci OLED Tampilan sing ana gandhengane, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 0.66 inci layar OLED.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka Tampilan OLED 0.66 inci

Kita nyedhiyakake 0.66 inci layar OLED sing tampilan mini OLED sing digawe saka 64x48 piksel, ukuran diagonal mung 0.66 inci. Wis dimensi njelaske nganggo garis garis 18.46x18.10 mm lan ukuran AA 13.42x10.06 mm; dibangun karo IC pengontrol SSD1306BZ lan komunikasi liwat 6800/8080 8-bit podo, I2C lan antarmuka serial 4-kabel.


Spesifikasi Produk saka Tampilan OLED 0.66 inci


Item

Ukuran

Unit

Dot Matrix

64x48 Dots

ï¼

Ukuran modul

18.46x18.10x1.3

mm

Wilayah sing Aktif

13.42x10.06

mm

Ukuran Piksel

0.185x0.185

mm

Pixel Pitch

0.210x0.210

mm

Mode Tampilan

Matrix Pasif

Tampilan

Werna Putih

Tugas Pandu

1/48 Kawajiban

IC

SSD1306BZ

 

Product Picture of the 0.66 inch OLED Tampilan

 

Product Drawing of the 0.66 inch OLED Tampilan


 

Product Interface Pin Function of the 0.66 inch OLED Tampilan


 

 


Product Feature and Application of the 0.66 inch OLED Tampilan

This 0.66 inch OLED Tampilan is a mini COG OLED display which is ultra thin (only 1.3 mm); lightweight and low power consumption. It is suitable for wearable device, mp3, portable device, personal care appliance, voice recorder pen, health device, etc. 

 

Product OLED Lifetime of the 0.66 inch OLED Tampilan

 

ITEM

Kahanan

Min

Ngetik

Tetembungane

Wektu Ngoperasikake Wektu

Ta=25℃                   / Initial 50% check board brightness Ngetikical Value

20.000 Hrs

Cathetan


Cathetans:

1. Wektu urip ditetepake jumlah wektu nalika luminance wis dadi <50% saka nilai awal.

2. Cara analisis iki nggunakake data urip sing dijupuk kanthi cepet kanggo ngilangi fungsi Kapadhetan (pdf) sing bisa dikira.

3. Mode nyimpen layar bakal luwih suwe umur OLED.

Product Quality Control of the 0.66 inch OLED Tampilan

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.


Delivery, shipping and Severing of the 0.66 inch OLED Tampilan

1) .Payuhan Sarat: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, MOQ kita uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: Tampilan OLED 0.66 inci, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码