0.87 inci Tampilan OLED
  • Air Pro0.87 inci Tampilan OLED
  • Air Pro0.87 inci Tampilan OLED

0.87 inci Tampilan OLED

Tampilan OLED 0.87 inci, Skrin OLED PM PM, Nomer Piksel: 128x32, Driver IC SSD1306, 14 pin FPC, antarmuka I2C, digunakake ing sembarang sistem sing dipasang, piranti industri, keamanan, piranti medis lan piranti tangan. Ing ngisor iki udakara udakara 0.87 inch OLED Tampilan sing gegandhengan, Muga-muga mbantu luwih saka 0.87 inci layar OLED.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka Tampilan OLED 0.87 inci

Kita nyedhiyakake 0.87 inci layar OLED yaiku panel tampilan OLED grafis sing digawe saka 128x32 piksel OLED putih individu, diagonal mung 0.87 inci. Controller ic SSD1316, komunikasi liwat antarmuka serial I2C.


Spesifikasi Produk saka Tampilan OLED 0.87 inci


Item

Ukuran

Unit

Dot Matrix

128x32 Dots

ï¼

Ukuran modul

29.0x8.7x1.21

mm

Wilayah sing Aktif

21.356x5.324

mm

Ukuran Piksel

0.147x0.147

mm

Pixel Pitch

0.167x0.167

mm

Mode Tampilan

Matrix Pasif

Tampilan

Werna Putih

Tugas Pandu

1/32 Kewajipan

IC

SSD1306

Antarmuka

I2C

Ukuran

0,87 inci

 

Product Drawing of the 0,87 inci OLED Tampilan


 

Product Antarmuka Pin Fungsi of the 0,87 inci OLED Tampilan


Ora.

Simbul

Fungsi

1

C2P

Terminal Positif Terminal Negatif Inovasi Flying Capacitor Flying Boost Capacitor kapasitor-pump dibutuhake ing antarane terminal. Dheweke kudu ngambang nalika konverter ora digunakake.

2

C2N

3

C1P

4

C1N

5

VDDB

Daya listrik kanggo DC / DC Converter Circuit Iki minangka pin daya kanggo buffer internal konverter voltase DC / DC. Iki kudu disambungake menyang sumber njaba nalika konverter digunakake. Sampeyan kudu nyambung karo VDD nalika konverter ora digunakake.

6

NC

Ora Nyambung.

7

VSS

Lemah sirkuit Logika Iki pin lemah. Iki tumindak minangka referensi kanggo pins logika. Iki kudu disambungake menyang njaba ruangan.

8

VDD

Daya Sumber Kanggo Logika Iki pin persediaan voltase. Sampeyan kudu disambungake menyang sumber njaba.

9

RES #

Reset Daya kanggo Controller lan Driver Iki pin minangka ngreset input sinyal. Yen pin murah, dhisikan ing chip ditindakake.

10

SCL

Yen mode serial dipilih, D1 bakal dadi SDH input data serial lan D0 bakal dadi SCL input serial.

11

SDA

12

IREF

Rujukan Saiki kanggo Panyesuaian Padhang Iki pin minangka segmen referensi saiki. Resistor kudu dihubungake ing antarane pin lan VSS iki. Setel saiki luwih murah tinimbang 10μA.

13

VCOMH

Dhuwur tingkat Output voltase kanggo Sign Sign COM Iki pin minangka input input kanggo tingkat voltase tingkat tinggi kanggo sinyal COM. Kapasitor kudu disambung ing antarane pin lan VSS iki.

14

VCC

Daya Kanggo Panel OEL Iki pin sumber voltase paling positif saka chip. Kapasitor stabilisasi kudu dihubungake ing antarane pin lan VSS iki nalika konverter digunakake. Sampeyan kudu nyambungake menyang sumber njaba nalika konverter ora digunakake.

 

Product Feature and Application of the 0,87 inci OLED Tampilan

Amarga generasi voltase kontroller, mung 3.3V sumber listrik sing dibutuhake. Amarga tampilan kasebut nggawe lampu dhewe, ora ana lampu mburi sing dibutuhake. Iki nyuda kekuwatan sing dibutuhake kanggo mbukak OLED lan sebabe tampilan kasebut kontras banget, sudut pandang sing amba banget lan suhu operasi banget.

Kanthi gampang dikontrol dening MCU kayata 8051, PIC, AVR, ARDUINO, ARM lan Raspberry Pi.Ia bisa digunakake ing sistem apa wae, piranti industri, keamanan, piranti medis lan tangan.

 

 

Product OLED Lifetime of the 0,87 inci OLED Tampilan

 

ITEM

Kahanan

Min

Ngetik

Tetembungane

Wektu Ngoperasikake Wektu

Ta=25℃                   / Initial 50% check board brightness Ngetikical Value

20.000 Hrs

Cathetan


Cathetans:

1. Wektu urip ditetepake jumlah wektu nalika luminance wis dadi <50% saka nilai awal.

2. Cara analisis iki nggunakake data urip sing dijupuk kanthi cepet kanggo ngilangi fungsi Kapadhetan (pdf) sing bisa dikira.

3. Mode nyimpen layar bakal luwih suwe umur OLED.

 

Product Quality Control of the 0,87 inci OLED Tampilan

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.

Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.


Delivery, shipping and Severing of the 0,87 inci OLED Tampilan

1) .Payuhan Sarat: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, MOQ kita uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: Tampilan OLED 0.87 inci, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing saham, Bulk, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码