Warta Industri

Apa Keuntungan Tampilan LCD TFT?

2020-05-27

TFT LCD Display

1..Tampilan LCD TFTnduweni kualitas tampilan sing dhuwur.

Amarga saben titik ingTampilan LCD TFTtetep warna lan padhang sawise nampa sinyal kasebut, cahya kasebut terus-terusan, ora kaya tampilan tabung sinar katod (CRT), sing kudu terus refresh panggonan sing cerah. Mula, tampilan kristal cair TFT nduwe kualitas gambar sing dhuwur lan ora bakal kerlip, minimalake keletihan mata.

 

2. Tampilan LCD TFTora radiasi elektromagnetik.

Bahan tampilan layar tampilan tradisional yaiku bubuk fosfor, sing ditampilake nganggo balok elektron sing nyepetake bubuk fosfor, lan balok elektron bakal ngasilake radiasi elektromagnetik sing kuat nalika wanci bubuk fosfor, sanajan ana akeh produk layar sing saiki ngrampungake masalah radiasi. Kanthi perawatan sing luwih efektif, jumlah radiasi minimalake bisa, nanging angel ngilangi kanthi lengkap. Relatif ngandika, ingTampilan LCD TFTnduweni kaluwihan sing alami kanggo nyegah radiasi, amarga ora kena radiasi. Ing babagan pencegahan gelombang elektromagnetik, tampilan kristal cair TFT uga duwe keuntungan unik dhewe. Nggunakake teknologi kedap sing ketat kanggo nutupi jumlah gelombang elektromagnetik saka sirkuit drive ing tampilan. Kanggo nyisihake panas, tampilan biasa kudu ngidini internal Ing sirkuit kontak karo udhara, supaya gelombang elektromagnetik sing digawe dening sirkuit internal bakal "bocor" menyang njaba kanthi jumlah sing akeh.

 

3. Tampilan LCD TFTwis akeh wilayah sing katon.

Kanggo layar tampilan ukuran sing padha, area tampilan ingTampilan LCD TFTluwih gedhe. Wilayah sakaTampilan LCD TFTiku padha karo ukuran sing diagonal. Pigura sekitar inci ngarep panel tabung gambar katod sinar katod ora bisa digunakake kanggo nampilake.